Regio Haaglanden: Positieve, enthousiaste orthopedagoog gezocht!

FamilySupporters regio Haaglanden zoekt een kritische orthopedagoog met een positieve instelling.

Samen de zorg beter maken, dat is hét doel bij onze innovatieve en ambitieuze zorgonderneming. We weten de weg in het soms ingewikkelde zorgstelsel van Nederland en zijn altijd gemotiveerd in onze zoektocht naar een uitkomst. Wil jij het ook anders doen en je bij FamilySupporters aansluiten als orthopedagoog in regio Haaglanden? Je werkt 24-36 uur per week waar en wanneer je wil, op basis van wederzijds vertrouwen.

Wie zijn wij?

Bij FamilySupporters bieden we psychosociale hulp aan mensen van 0-100+ jaar, geheel op maat. We gaan voor kwaliteit van leven en werken op basis van positieve gezondheid. Dit is voor iedereen anders, maatwerk is dan ook de standaard.

Wat ga jij doen?

Als orthopedagoog kijk je naar het gedrag en de ontwikkeling van een kind of jongere, verzamel je alle mogelijke informatie en kom je zo tot een volledig behandelplan. Je kan problematieken vaststellen en gaat samen met de cliënt, diens omgeving en je collega’s aan de slag met een op maat gemaakt, multidisciplinair behandelplan om zo tot gerichte resultaten te komen. Onderling zal er veel worden gebrainstormd en zul je op zoek gaan naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Je bent bevoegd om collega’s te adviseren en bent in staat om begeleiding te geven aan orthopedagogen in opleiding. Bovenal vind je het leuk om in direct contact te staan met de omgeving van het kind of jongere zelf en zorgt hierbij voor een positieve benadering.

Wat kan je van FamilySupporters verwachten?

 • We willen de zorg, samen met jou, écht een stukje beter te maken.
 • We bieden de mogelijkheid tot het volgen van interne trainingen en opleidingen.
 • Wij beloven je een divers, betrokken en gezellig multidisciplinair team.
 • Wij zijn een dynamische organisatie waar meedenken over het beleid en eigen inbreng worden gewaardeerd.
 • We bieden flexibiliteit, geen week is hetzelfde.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt ervaring met behandelen en begeleiden en hebt kennis van leer-, gedrag-, opvoeding- en ontwikkel problematieken.
 • Je bent ervaren met het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek.
 • Je voelt je thuis in een ondernemende omgeving waar veel meer gebeurt dan alleen diagnostiek en behandeling.
 • Je hebt een duidelijke visie en denkt samen met collega’s kritisch na over het beste behandelplan.
 • Je geeft acute problematiek voorrang en zoekt hier externe hulp wanneer nodig.
 • Je hebt de universitaire opleiding pedagogische wetenschappen/pedagogiek afgerond.
 • Je wilt een goed salaris en floreert bij vrijheid en verantwoordelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

FamilySupporters is aangesloten bij de CAO GGZ. Je ontvangt een levensfasebudget en wij hebben een meerkeuzesysteem wat je flexibel kan inzetten voor extra verlof, salaris of opleiding. Je kunt zelf je werktijden en –plekken bepalen, wij bieden interne opleidingen aan en geloven in een werkweek van maximaal 36 uur. Hierbij zorg je, in overleg met je collega’s, zelf voor evenwicht tussen werk en privé. De kunst is natuurlijk dat we samen goed werk leveren. Dat gaat het beste als wij als professionals ook goed in het leven staan.


Ben jij de eigenwijze OG/GZ/K&J NIP die we zoeken? Dan praten we graag verder! Neem voor meer informatie of een (verkennend) gesprek contact op met:

Halime Tuzer (systeemtherapeut) op 06-12229901

of Sabine Gerritsma (orthopedagoog-generalist i.o.) op 06-82571181

*N.B. FamilySupporters is recent aangesloten bij de cao GGZ en in de loop van 2024 worden alle functies opnieuw beschreven en gewogen.