Carmen Adang

Systeemtherapeut, Orthopedagoog, Regiebehandelaar

Locatie

Over Carmen Adang

Carmen is systeemtherapeut en orthopedagoog en tevens werkzaam als regiebehandelaar. Ze staat bekend om haar betrokken en warme benadering in de begeleiding van gezinnen. Haar affiniteit met de dynamiek binnen gezinnen vormt de basis van haar aanpak en is de reden waarom zij werkt bij het systemisch ingestelde FamilySupporters.

In haar rol als regiebehandelaar zorgt Carmen ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zijn en dat de behandeling afgestemd is op de specifieke behoeften van het gezin. Haar doel is niet alleen het aanpakken van individuele problemen, maar ook het versterken van de onderlinge relaties en het bevorderen van een gezonde gezinsdynamiek.

Carmen staat bekend om haar empathie en begrip, wat bijdraagt aan het opbouwen van een vertrouwensband met de gezinsleden. Ze vindt het belangrijk om een veilige en ondersteunende omgeving voor alle gezinsleden te creëren. Haar aanpak is gericht op het begrijpen van de complexe interacties binnen het gezinssysteem, met daarbij aandacht voor hechting. Door haar professionele deskundigheid en mensgerichte benadering draagt Carmen bij aan positieve veranderingen binnen gezinnen die zij begeleidt.

Opleiding

Orthopedagogiek, Universiteit Utrecht 2004-2009

Post-master Systeemtherapie 2016 – 2024

EFT basis en verdiepingscursus