Sabine Gerritsma

Orthopedagoog

Locatie

Over Sabine Gerritsma

Sabine werkt als Regiebehandelaar Jeugd binnen Family Supporters. Zij werkt al ruim tien jaar met gezinnen. De afgelopen jaren heeft zij brede ervaring opgedaan binnen een organisatie voor Jeugdhulp en Jeugd GGZ in regio Zoetermeer/Pijnacker, zowel via diagnostiek als behandeling en coaching. Ook heeft zij daar gewerkt als regiebehandelaar binnen de Jeugdhulp.

Sabine haar kracht ligt in haar analytische blik, waardoor er doelgericht gewerkt kan worden aan de hulpvraag van het gezin. Samen met het gezin zoekt zij naar oplossingen die bij hen passen en waar zij zelfstandig mee verder kunnen.  Ook in complexere situaties is Sabine goed in het vasthouden van de structuur in de hulpverlening. Daarbij helpt haar rustige houding om anderen zich snel op hun gemak te laten voelen. Sabine is een betrokken , empathische hulpverlener die respectvol omgaat met anderen. Zij heeft een positieve instelling.

De afgelopen jaren heeft Sabine zich verdiept in het werken met trauma en hechtingsproblematiek, onder andere door het werken met EMDR en Videofeedback. Zij heeft affiniteit met het zeer jonge kind (0-6 jaar, IMH). Daarnaast voert Sabine regelmatig diagnostiektrajecten uit naar ontwikkelingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek.


Opleiding

Opleiding

Werken met videofeedback bij trauma en hechting (Basic Trust)

EMDR basis- en verdiepingscursus

Introductiecursus Infant Mental Health

Persoonlijkheidsonderzoek

WO orthopedagogiek, specialisatie Leerproblemen