Kevin Creutzburg

Jongerencoach / Ambulant hulpverlener

Locatie

Over Kevin Creutzburg

Kevin is een gedreven, ervaren jongerenwerker/jongerencoach die begonnen is op de straat in de Vogelaarswijken. Vervolgens is hij actief geweest binnen de gesloten jeugdzorg en is hij later actief geworden als bokscoach voor jeugd en gezin. 


Kevin heeft een enorme passie voor sport en een warm hart voor mensen met daarin specifiek voor jongeren. In het begeleiden van mensen past hij de sport dan ook dagelijks toe als agogisch middel in allerlei situaties en vraagstukken.  Zijn quotes zijn vooral: ‘’ Just do it’’ en ‘’ Als je blijft doen wat je altijd deed, zal je blijven krijgen wat je altijd kreeg’’. Deze quotes vormen de rode draad in het aansturen en begeleiden van jongeren en gezinnen. De focus in zijn aanpak is altijd mensgericht. Hij werkt vanuit een holistische visie met als doel het goud in de ander naar boven te halen. Kevin heeft veel ervaring opgedaan binnen de residentiele jeugdzorg en is met name betrokken geweest bij gezinnen met intensieve aandacht. Hij is in staat om analytisch te kijken naar complexe gezinssituaties en daaruit formuleert hij hulpvragen. Dit gaat in samenwerking met zorgvragers en overige hulpverlening. Zijn aanpak heeft als doel de personen in kwestie in hun kracht te zetten.


Kevin staat voornamelijk bekend als een betrokken begeleider die betrouwbaar en hulpvaardig is. Door zijn enthousiasme en communicatieve vaardigheden weet hij de cliënt(en)te stimuleren om meer uit zichzelf te halen.


Opleiding

Opleidingen:

Sportmarketing & Management

EVC Pedagogisch medewerker B


Cursussen:

BHV

Master; Persoonlijk Meesterschap

Omgaan met alcohol, drugs en genotsmiddelen misbruik 

Omgaan met agressie en emoties

Bokscoaching BAM dagen

Verdiepingstraining Ethiek en tuchtrecht