Alphen aan den Rijn

Sinds kort hebben we een nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn. We bedienen dit met ons team dat ook in Leiden en omgeving werkt.

Aanmelden 18-

We hebben momenteel plek! Aanmelden kan met een geldige verwijzing van het wijkteam (J en G Teams Alphen, https://www.jengteams.nl/).

Na geldige aanmelding (via info.alphenaandenrijn@familysupporters.nl of het contactformulier) plannen we zo snel mogelijk een intake in, vaak kan dit al binnen 2 weken.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Gezinscoaching
  • Jongerencoaching
  • Diagnostiek
  • Diverse vormen van behandeling (speltherapie, systeemtherapie, EMDR, CGT)
  • Diverse vormen van vaktherapie (PMT, drama)

Op de locatie in Alphen willen we extra aandacht geven aan ouders met jonge kinderen (0-6 jaar). We noemen dit ook wel Infant Mental Health (IMH).

Volwassenen zorg GGZ 18+
We hebben vanaf mei ook beperkt ruimte voor 18+ verwijzingingen. Op dit moment nemen we alleen generalistische basis ggz verwijzingen aan.


Bereikbaarheid:

Kom je op de fiets, dan kan je deze gewoon voor het pand neerzetten. Kom je met de auto, dan kan je anderhalf uur gratis staan in parkeergarage Castellum (tegenover ons pand).

De trein stopt tevens op loopafstand van het pand.

We zijn nog een beetje in opstart. Mocht je het pand binnentreden en je ziet even niemand, neem dan lekker plaats aan de wachttafel gelijk rechts bij de entree. Er komt dan snel iemand je welkom heten!