Jolanda Belderbos

Directeur Kenniscentrum

Locatie

Over Jolanda Belderbos

Jolanda is directeur kenniscentrum bij FamilySupporters. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de focus, kwaliteit en koers van het kenniscentrum. Het kenniscentrum richt zich op de groei van collega’s binnen en buiten FamilySupporters die bij willen dragen aan het verbeteren van de zorg.

Jolanda is haar loopbaan begonnen in de jeugdhulpverlening. In 2010 heeft zij zich omgeschoold tot communicatietrainer en is binnen de jeugdzorg gaan trainen. Vanuit die functie heeft zij zich doorontwikkeld en is zij opgeleid tot adviseur en ontwerper van leren in organisaties. In 2019 is Jolanda gestart bij FamilySupporters en heeft zij het kenniscentrum opgebouwd.

Jolanda is deskundig, energiek, vrolijk en betrouwbaar. Op zoek gaan naar de juiste leerinterventie om mensen een volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling is voor haar een uitdaging die zij graag aangaat. Leren op de juiste tijd en juiste plek, leren van en met elkaar en het versterken van talenten zijn voor Jolanda belangrijke aspecten binnen het opleiden.

Opleiding

HBO-J

De Galan School voor Training – vakopleiding train de trainer

Foundation for Corporate Education – leergang Adviseren en Ontwerpen voor Leren in organisaties