Haarlemmermeer

Welkom bij FamilySupporters Haarlemmermeer. 

Je kunt bij ons terecht voor advies en diagnostiek of behandeling bij psychische problemen. Wat ons betreft begint het slagen van een hulpverleningstraject bij de match tussen jou en de hulpverlener. We werken vanuit een systemische visie; we kijken dus niet enkel naar je individuele problemen, maar ook welke omgevingsinvloeden hieraan bijdragen! We ondersteunen onze zorg met e-health modules die je op je eigen moment kan doorlopen.

Voorbeelden  van dingen die we doen zijn:

- Diagnostiek (we gaan kijken hoe we je klachten kunnen verklaren, maar vooral wat er nodig is om tot verbetering te komen).

- Behandeling (denk aan traumatherapie, rouwtherapie, systeemtherapie, speltherapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie en dergelijke).

- Psycho-educatie (uitleg over bijvoorbeeld ADHD, autisme of emotieregulatie).

- Gezinscoaching (soms heb je iemand nodig die met je meedenkt over de behoeftes van je kind en hoe je daar je opvoeding op kan afstemmen).

- Jongerencoaching (als je ouders of de school je niet snapt, en je iemand nodig hebt die naast jou gaat staan).

Uitgangspunten bij behandeling

Wij werken op basis van de principes van positieve gezondheid. Dit is een internationaal onderzochte en bewezen effectieve manier van werken. Je kunt naar ons toe komen voor de gesprekken, maar we komen ook aan huis voor bijvoorbeeld hulp bij de opvoeding. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen binnen 2 weken terecht voor een kennismaking.

Aanmelden

Familysupporters Haarlemmermeer pakt momenteel beperkt nieuwe 18- aanmeldingen op. Er wordt op inhoud gekeken of we de aanmelding op kunnen pakken. 

Wie zijn wij?

Wat ons kenmerkt? Wij zijn een team van professionals met expertise op diverse gebieden (jeugdhulp, opvoedkunde, geestelijke gezondheidszorg). We zijn energiek, ondernemend & gedreven, warm, maken gebruik van humor in ons werk en zijn bovenal ook een professioneel, divers en hecht team. Op de site vind je veel informatie maar heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons dan op 023 – 785 4413. We denken graag met je mee, beantwoorden je vragen en geven uitleg hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, jeugdbescherming en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

We werken in de hele regio, ook als je verder weg woont is er een mogelijkheid. Laten we vooral samen kijken wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!