Haarlemmermeer

Welkom bij FamilySupporters Haarlemmermeer. Wij geloven in zelf kiezen voor je zorg en optimale levenskwaliteit in alle levensfases. Dat betekent geen wachtlijsten en een hulpverlener die bij je past. Het slagen van een hulpverleningstraject begint wat ons betreft bij de match tussen jou en de hulpverlener. We kijken naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. 

FamilySupporters Haarlemmermeer heeft een snel groeiend multidisciplinair team met veel expertise op het gebied van systeemtherapie, gezinscoaching, jongerencoaching, diagnostiek en behandeling. Je vindt ons op de Van der Burchstraat 42, 2132 RN Hoofddorp. 

Op de site vind je veel informatie maar heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons dan op 023 – 785 4413. We denken graag met je mee, beantwoorden je vragen en geven uitleg hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, jeugdbescherming en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

We werken in de hele regio, ook als je verder weg woont is er een mogelijkheid. Laten we vooral samen kijken wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!