Nagehan Cicek

Regiebehandelaar GZ-psycholoog/Orthopedagoog

Locatie

Over Nagehan Cicek

Nagehan heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, met als master Orthopedagogiek. Ze is haar carrière in de gehandicaptenzorg begonnen. Daar werkte zij eerst als ambulante hulpverlener en vervolgens als gedragswetenschapper. In 2013 is zij gestart met de GZ-opleiding en is zij sinds 2016 BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog. In 2019 heeft zij de overstap gemaakt naar de reguliere GGZ als regiebehandelaar.

Door jarenlang te werken met mensen bij wie sprake is van complexe en diverse problematiek, heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken buiten de gebaande paden. Hierdoor weet ze dat er niet gezocht moet worden naar de juiste oplossing bij een specifiek probleem, maar naar de juiste oplossing voor de specifieke persoon. Ze werkt vanuit een holistische benadering waarbij verschillende aspecten (lichamelijk, psychisch en sociaal) geïntegreerd worden. Om deze persoonlijke interventie zo succesvol mogelijk te maken, maakt ze gebruik van (een combinatie van) verschillende interventies zoals EMDR, CGT, de Yucel-methode, oplossingsgerichte therapie en ACT waar ze ook voor is opgeleid. Nagehan heeft ruimte ervaring in de behandeling van angst-, stemmings- en traumagerelateerde stoornissen. Ze is ambitieus en leergierig en zal daarom in 2021 deelnemen aan de opleiding voor Schematherapie (zowel de basis als het vervolg) en de basisopleiding Affectfobietherapie.

De ervaring, die ze heeft opgedaan, ziet ze als een verrijking van haar competenties. Naast haar professionele kwaliteiten is ze als therapeut te omschrijven als betrokken, oprecht, makkelijk in het contact, gestructureerd, flexibel met de nodige humor naast de serieuze kanten van het werk. Ondersteund door deze eigenschappen geeft ze de cliënten en andere betrokkenen vertrouwen, rust en stabiliteit.

Vanaf januari 2021 is Nagehan werkzaam bij FamilySupporters voor één dag in de week. Ze heeft zelf een biculturele achtergrond en beheerst ook de Turkse taal.


Opleiding

Gezondheidszorgpsycholoog – Rino

Pedagogische Wetenschappen – Vrije Universiteit Amsterdam
Master, afstudeerrichting orthopedagogiek

Pedagogische Wetenschappen – Vrije Universiteit Amsterdam
Bachelor