Jacqueline Bloemsma

Officemanager

Locatie

Over Jacqueline Bloemsma

Jacqueline is de officemanager van FamilySupporters Flevoland en heet je van harte welkom op onze locatie in Almere. 

Jacqueline is 55 jaar, woont al 28 jaar in Almere, is getrouwd met Bert, moeder van 3, oma van twee kleindochters en een kleinzoon en ontzettend creatief. Ze houdt ervan om in haar vrije tijd mooie dingen maken en draait dan ook de mooiste kledingcreaties voor haar (klein)kinderen moeiteloos in elkaar. Woorden die het karakter van Jacqueline omschrijven zijn; sociaal, nauwkeurig, enthousiast, behulpzaam en assertief.

Daarnaast is ze een administratieve duizendpoot. Twintig jaar geleden begon ze als medisch secretaresse bij GGZ Centraal, Fornhese kinder & jeugdpsychiatrie waar ze 11,5 jaar met veel plezier gewerkt heeft. In deze jaren maakte zij zich de administratie eigen, ontving patiënten en hield zich bezig met de implementatie en het beheer van nieuwe systemen. Toen ze de uitdaging in haar werk begon te missen, maakte ze de overstap naar ADHDcentraal. Hier ging zij als locatie assistent aan de slag waarbij veel vrijheid was om nieuwe werkprocessen en systemen in te richten en te verbeteren. Na 8,5 jaar verlangde Jacqueline naar kleinschaliger werken, wel nog steeds in de zorg en bij voorkeur wat dichter bij huis. 

En toen was daar de vacature van officemanager bij Familysupporters Flevoland, kleinschalig, zorg die past bij de cliënt, transparant en de missie om zorg beter te maken. Eigenschappen die passen bij het karakter van Jacqueline en de baan leek haar op het lijf geschreven. Met haar ambitie om clienten een warm welkom te geven en hulpverleners te ontzorgen zodat zij zich bezig kunnen houden met hetgeen waar het om draait, de cliënt, past zij uitstekend bij het unieke zorgconcept; Zorg voor je leven.

Opleiding

Geen info