Amsterdam-Noord/Zaanstreek-Waterland

Welkom bij FamilySupporters Amsterdam-Noord, Zaanstreek, Waterland. Wij zijn een professioneel, veelzijdig & gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid en transparant werken voorop staan. Cliënten die wonen in Amsterdam-Noord, de Beemster, Zaanstreek, Edam/Volendam of Purmerend kunnen bij ons terecht. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!


We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen direct terecht, we hebben geen wachtlijst. 


Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening en GGZ.


Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee: 020 23 387 35. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals OKT’s, Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om hulp op de juiste wijze te laten starten.


Je vindt ons op de Terschellingstraat 1F in Zaandam. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en je fiets mag je altijd voor de voordeur zetten. 


Voor kinderen en jongeren (<18 jaar) geldt op dit moment helaas een tijdelijke aanmeldstop. Vanaf januari 2022 nemen wij weer aanmeldingen aan!