Zaandam

Welkom bij FamilySupporters Zaandam. Wij zijn een professioneel, veelzijdig en gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid en transparant werken voorop staan.

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen direct terecht, we hebben geen wachtlijst. 

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de Jeugdhulpverlening en de GGZ.

Op de website vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee. Bellen kan naar 075 - 210 60 61. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals Jeugdteams, OKT, Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om jouw hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Terschellingstraat 1F in Zaandam. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid en je fiets mag je altijd voor de voordeur zetten. 

Voor volwassenen aanmeldingen (18+):

Als FamilySupporters een contract met een zorgverzekeraar heeft, wordt de zorg volledig vergoed. Welke zorgverzekeraars dit wel of niet zijn kan je hier terugvinden. Je betaalt wel altijd eerst het wettelijk eigen risico, ongeacht welke zorgverzekering je hebt.

Ben je verzekerd bij een niet gecontracteerde zorgverzekeraar? Dan kan het voorkomen dat FamilySupporters een percentage eigen bijdrage moet vragen. Dat is afhankelijk van welk percentage deze verzekering vergoed van de tarieven voor de GGZ die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) jaarlijks worden bepaald.

De (maximum)tarieven voor diagnose en behandeling zijn te vinden op de website van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

Voor jeugdaanmeldingen (18-): 

Bij de aanmelding van de huisarts komt voor dat er meer inzet nodig is dan er met een verwijzing van de huisarts mogelijk is. In dit soort gevallen moeten wij als Combikracht de casus opschalen naar Jeugdteams. Hier gelden wachttijden waar wij helaas geen invloed op hebben. 

[Update 15-04-2024: FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis en alle bijbehorende labels. Dit zijn: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Ziezo en De Christelijke Zorgverzekeraar. We moeten je op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van jouw zorgverzekeraar zodat je elders geholpen kan worden.]