Amsterdam-Noord/Zaanstreek-Waterland

Welkom bij FamilySupporters Amsterdam-Noord, Zaanstreek, Waterland. Wij zijn een professioneel, veelzijdig en gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid en transparant werken voorop staan. Cliënten die wonen in Amsterdam-Noord, de Beemster, Zaanstreek, Edam/Volendam of Purmerend kunnen bij ons terecht. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen direct terecht, we hebben geen wachtlijst. 

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de Jeugdhulpverlening en de GGZ.

Op de website vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee. Bellen kan naar 075 - 210 60 61. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals Jeugdteams, OKT, Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om jouw hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Terschellingstraat 1F in Zaandam. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid en je fiets mag je altijd voor de voordeur zetten. 

Voor volwassenen aanmeldingen (18+):

  • Voor alle volwassenen aanmeldingen hebben wij momenteel een aanmeldstop. Het spijt ons dat we even niet kunnen helpen en hopen dat u elders sneller in zorg kunt komen. We zullen het hier vermelden zodra we weer nieuwe aanmeldingen aannemen.
  • Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. LET OP: Ben je verzekerd bij een van de verzekeringen van Achmea (zoals Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis)? Daar geldt vanaf september 2023 een aanmeldstop. Voor cliënten die verzekerd zijn bij DSW en ENO kunnen wij geen vergoede zorg leveren. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.

Voor jeugdaanmeldingen (18-): 

  • Helaas hebben wij momenteel een aanmeldstop voor psychodiagnostische onderzoeken bij clienten onder de 18 jaar. Wij hebben geen zicht op het termijn van deze stop.

Bij de aanmelding van de huisarts komt voor dat er meer inzet nodig is dan er met een verwijzing van de huisarts mogelijk is. In dit soort gevallen moeten wij als Combikracht de casus opschalen naar Jeugdteams. Hier gelden wachttijden waar wij helaas geen invloed op hebben. 

Tot nader bericht hebben wij voor aanmeldingen diagnostiek helaas geen ruimte. We hopen dat u elders sneller terecht kunt. Zodra wij weer ruimte hebben zullen wij dit hier melden.