Betul Kalyon

Gezinscoach

Locatie

Over Betul Kalyon

Betül is als gezinscoach werkzaam bij Family Supporters. Ze heeft de opleiding Social Work met het profiel jeugd afgerond en is SKJ geregistreerd. In de afgelopen jaren heeft ze waardevolle ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met autisme, waarbij ze zich met name heeft gericht op verschillende leeftijdsgroepen, met een nadruk op kinderen.

Tijdens het coachen van individuen ontdekte Betül dat ze een bredere kijk wilde ontwikkelen dan alleen op het individu gericht. Haar interesse werd getrokken naar het werken met gezinnen en het systeem eromheen. Bovendien heeft ze ruime ervaring in het werken met diverse doelgroepen, waaronder het downsyndroom, ADHD en ADD. Deze ervaring heeft haar inzicht verschaft in verschillende doelgroepen en begeleidingstechnieken.

Creatief denken en werken, evenals out-of-the-box denken, vormen haar passie binnen dit vakgebied. Het opbouwen van een vertrouwensband is voor Betül van essentieel belang. Naast haar professionele leven is Betül getrouwd en hecht ze veel waarde aan haar gezinsleven. Ze staat bekend om haar leergierigheid, enthousiasme en proactieve houding. Sociaal, flexibel en stressbestendig zijn eigenschappen die haar kenmerken. Betül gaat graag nieuwe uitdagingen aan en streeft ernaar om voortdurend nieuwe kennis op te doen. In haar vrije tijd geniet ze van diverse activiteiten, zoals borduren, sporten, wandelen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Opleiding

Social Work