Evi van Oosten

Gezinstherapeut en Topdogtrainer

Locatie

Over Evi van Oosten

Evi werkt als gezinstherapeut en Topdog trainer voor Familysupporters Rijk van Nijmegen.

Ze heeft in haar loopbaan op verschillende plekken in de jeugdhulpverlening gewerkt en heeft een brede ervaring in het werken met jongeren en gezinnen.

Kenmerkend aan haar is haar inlevingsvermogen, rustige uitstraling en haar positieve respectvolle benadering.

Samen met Migo en Morris geeft ze de Topdog training, hier wordt op een ontspannen manier gewerkt aan weerbaarheid, sociale vaardigheden en/of emotie-regulatie.
Dat werkt vooral door veel te oefenen met de hond als co-trainer. Voor veel kinderen en volwassenen gaat leren door ervaren veel beter. Door te doen ervaar je wat er niet zo goed gaat en hoe het beter kan, dit vergroot je zelfvertrouwen en verbetert je zelfbeeld.

Naast TopDog trainer is Evi ook systemisch behandelaar. Ze werk met het hele gezin. gericht op (herstel van) de verbinding en ondersteuning van het netwerk dat bij het kind, de jongere of jongvolwassene betrokken is. Het gezin brengt met Evi samen eerst in kaart welke patronen er zijn ontstaan en hoe de communicatie in het gezin is. Ze vindt het belangrijk om samen stil te staan bij wat de doelen zijn voor het hele gezin en hoe iedereen versterkt en ondersteunt kan worden om het beste uit zichzelf te halen.

Opleiding

Topdog trainer (weerbaarheidstraining met een hond als co-trainer)

Trainer Verbindend gezag en Geweldloos verzet

Basistraining JIM (Jouw ingebrachte mentor)

Specialisatie-leergang autismespectrumstoornissen (Martine Delfos)

MDFT-therapeut en -supervisor (Multi Dimensionele Familie Therapie)

HBO-Jeugdwelzijnswerk