Kennemerland

Welkom bij FamilySupporters Kennemerland! 

Wij zijn actief in regio Zuid Kennemerland en IJmond. Ons team van professionals met expertise op uiteenlopende gebieden is energiek, gedreven, ondernemend en warm. Je kunt bij ons terecht voor jezelf, je kind of gezin en we heten je graag welkom met een lekkere kop koffie of thee. 

Heb je hulp of advies nodig? Zoek vooral contact, je bent welkom om bij ons binnen te lopen of ons te bellen met een vraag. 

FamilySupporters Kennemerland is verhuisd!

Vanaf 4 december vind je ons op het Staten Bolwerk 2 in Haarlem. Kom je met de auto dan kan je betaald parkeren op straat of in de parkeergarage bij het station aan de Lange Herenstraat 11.

Aanmelden

Jeugd (18-) kan aangemeld worden via het consortium CombiKracht ZIJ. Het aanmeldformulier vind je hier: Combikracht

Volwassenen zorg GGZ 18+

Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract.Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.


[Update 15-04-2024: FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis en alle bijbehorende labels. Dit zijn: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Ziezo en De Christelijke Zorgverzekeraar. We moeten je op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van jouw zorgverzekeraar zodat je elders geholpen kan worden.]

Aanmeldstop 18+

Van 1 december 2023 tot 1 mei 2024 geldt helaas een aanmeldstop voor 18+.