Goli Khoshavi

Psycholoog NIP, cognitieve gedragstherapeut i.o.

Locatie

Over Goli Khoshavi

Mijn naam is Goli. Ik ben afgestudeerd als Klinisch psycholoog (Msc) en ben geregistreerd als psycholoog NIP, in opleiding tot Cognitieve gedragstherapeut bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt) en ik ben lid van de Vereniging EMDR Nederland.

Als psycholoog werk ik klachtgericht en streef ik naar klacht-vermindering en verbetering van kwaliteit van leven. Ik zet graag mijn kennis en ruime praktijkervaring in. Hiernaast hecht ik veel waarde aan de therapeutische relatie.

Ik heb ervaring met het behandelen van volwassenen met allerlei (licht en complexe) problematiek zoals angst en paniek, somberheid, traumatische ervaringen, rouwproblematiek, perfectionisme, burn-out klachten, ADHD en onderliggende kwetsbaarheden in de persoonlijkheid. Ik maak gebruik van verschillende vormen van psychotherapie waaronder cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, imaginaire rescripting en schematherapie.

Ik wil cliënten helpen zichzelf te hervinden in moeilijke fases in hun leven opdat zij weer volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Opleiding

Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapie (VGCt)