Haaglanden

Welkom bij FamilySupporters Haaglanden


In de regio Haaglanden zijn we met drie vestigingen, namelijk Rijswijk, Den Haag en Holland Rijnland. 

Cliënten kunnen zelf kiezen bij welke vestiging ze zich aanmelden. Twijfelt u, neem contact met 1 van de vestigingen dan kijken we samen met welke vestiging het best passend is.

Rijswijk : Laan van Zuid Hoorn 29 2289DC Rijswijk
Den Haag: Prins Mauritsplein 1a 2582NA Den Haag
Holland Rijnland: Einsteinweg 5a 2333CA Leiden

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen op korte termijn terecht, we hebben geen wachtlijst. 

FamilySupporters vindt dat mensen serieuze problemen niet onnodig moeten wachten op hulp. Daarom werken wij uit principe dus niet met wachtlijsten. Als je een aanmelding doet nemen we binnen drie werkdagen contact op voor overleg. Normaal gesproken starten we daarna binnen een maand met de hulp.

Wat wel kan gebeuren is dat we een aanmeldstop hebben in een bepaalde zorgsoort, bijvoorbeeld psychische hulp (ggz), gezinsbehandeling (jeugdhulp) of maatschappelijk werk (wmo). Het kan ook dat we meer aanmeldingen krijgen dan het team in de regio aan kan. Als we een aanmelding niet binnen een maand kunnen oppakken laten we dat dan ook direct weten. We denken dan uiteraard wel graag met je mee over andere (tussen-)oplossingen, binnen of buiten FamilySupporters.

Op dit moment hebben we beperkt ruimte voor nieuwe 18+ aanmeldingen met een verwijzing voor GGZ-hulp. 

UPDATE: 22-07-2021; Er is beperkt plek voor 18+ aanmeldingen 


Onze teams werken graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening & GGZ. 

Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee 070-2055797 (Rijswijk) 070-2199777 (Den Haag) & 071-2077844 (Holland Rijnland). We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om hulp op de juiste wijze te laten starten.