Haaglanden

Welkom bij FamilySupporters Haaglanden

Helaas krijgen wij veel klachten over parkeren. Graag wijzen wij iedereen erop om enkel en alleen op een FamilySupporters parkeerplek te gaan staan. Als deze al in gebruik zijn kunt u parkeren in de Q-park garage aan de overkant of met een blauwe kaart aan de straatzijde.

Volwassen cliënten (18+)

Aanmelden is weer mogelijk. Vanwege beperkte capaciteit bij Haaglanden kunnen we beroep doen op onze collega's van locatie Rijnland. Dit kan betekenen dat u voor uw behandeling naar deze locatie toe moet.

Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. LET OP: Ben je verzekerd bij een van de verzekeringen van Achmea (zoals Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis)? Daar geldt vanaf september 2023 een aanmeldstop. Voor cliënten die verzekerd zijn bij DSW en ENO kunnen wij geen vergoede zorg leveren. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.

Jeugd uit Den Haag (18-)

Bij Familysupporters merken we nog steeds een grote toestroom in aanmeldingen voor jeugdhulp. We zien dat, ondanks het sturen op een heldere triage en het kritisch nagaan of wij de juiste aanbieder zijn, dit niet het gewenste budgettaire resultaat heeft. We hebben afgesproken dat we per direct een aanmeldstop hebben voor de gezinnen en jongeren uit de gemeente Den Haag.

Mochten aanmeldingen wel weer mogelijk zijn laten wij u dit weten.

Jeugd vaktherapie: aanmelden is weer mogelijk.

Jeugd diagnostiek: aanmelden is weer mogelijk.

Stages: vol, per augustus/september 2024 weer plek. 

(laatst bijgewerkt op 27 november 2023)

--------------------------------------


Onze vestiging FamilySupporters Haaglanden vind je in Rijswijk. Onze vestiging in Rijswijk is in de gehele regio actief. We hebben in deze regio ook een vestiging in Den Haag en Leiden. 

Haaglanden: Laan van Zuid Hoorn 25, 2289 DC Rijswijk
Den Haag: Prins Mauritsplein 1a, 2582 NA Den Haag
Holland Rijnland: Ina Boudier-Bakkerplein 1, 2331 HE Leiden

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen op korte termijn terecht, we werken niet met wachtlijsten. 

Wat wel kan gebeuren is dat we een aanmeldstop hebben in een bepaalde zorgsoort, bijvoorbeeld psychische hulp (ggz) en gezinsbehandeling (jeugdhulp). Het kan ook dat we meer aanmeldingen krijgen dan het team in de regio aan kan. Als we een aanmelding niet binnen een maand kunnen oppakken laten we dat dan ook direct weten. We denken dan uiteraard wel graag met je mee over andere (tussen)oplossingen, binnen of buiten FamilySupporters.

Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee 070-2055797 (Rijswijk) 070-2199777 (Den Haag) & 071-2077844 (Holland Rijnland). We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om de hulp op de juiste wijze te laten starten.