Flevoland

Bij FamilySupporters Flevoland kun je snel terecht, je kunt altijd bellen voor meer informatie!

Wij bieden advies, praktische hulp, diagnostiek en behandeling. We zijn actief in de GGZ en jeugdhulp. Op verwijzing van arts, gemeente en Jeugdzorg maar ook particulier kun je bij ons terecht.

Ons team is multicultureel en we staan met beide benen op de grond. Vooral onze warme, positieve denkwijze en humor maken ons tot een sterk en flexibel team. We hebben een team vol met specialisten en expertises. Ben je benieuwd? Zoek vooral contact en wij gaan in gesprek over hoe we je het best mogelijk kunnen ondersteunen. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons multidisciplinaire team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en diagnostiek.

Wij zijn gevestigd in Almere en zijn actief in de gehele regio Flevoland.



Update 1-7-2024: Aan volwassenen kunnen wij momenteel alleen Basis GGZ bieden, denk hierbij aan cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Zodra Specialistische GGZ weer mogelijk is lees je dat hier. Vragen? Bel ons en wij helpen je verder!

Update zorgverzekering 25-07-2024: Er geldt momenteel een aanmeldstop voor cliënten die verzekerd zijn bij Menzis (inclusief Anderzorg, Hema, VinkVink, Studenten Goed Verzekerd en Leefkracht collectief). Deze aanmeldstop loopt t/m 31 augustus 2024.


Volwassenen zorg GGZ 18+

Als FamilySupporters een contract met een zorgverzekeraar heeft, wordt de zorg volledig vergoed. Welke zorgverzekeraars dit wel of niet zijn kan je hier terugvinden. Je betaalt wel altijd eerst het wettelijk eigen risico, ongeacht welke zorgverzekering je hebt.

Ben je verzekerd bij een niet gecontracteerde zorgverzekeraar? Dan kan het voorkomen dat FamilySupporters een percentage eigen bijdrage moet vragen. Dat is afhankelijk van welk percentage deze verzekering vergoed van de tarieven voor de GGZ die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) jaarlijks worden bepaald.

De (maximum)tarieven voor diagnose en behandeling zijn te vinden op de website van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).