Flevoland

FamilySupporters Flevoland heeft geen wachtlijst!

Wij bieden advies, praktische hulp, diagnostiek en behandeling. We zijn actief in de GGZ en jeugdhulp. Op verwijzing van arts, gemeente en Jeugdzorg maar ook particulier kun je bij ons altijd en snel terecht.

Ons team is multicultureel en we staan met beide benen op de grond. Vooral onze warme, positieve denkwijze en humor maken ons tot een sterk en flexibel team. We hebben een team vol met specialisten en expertises. Ben je benieuwd? Zoek vooral contact en wij gaan in gesprek over hoe we je het best mogelijk kunnen ondersteunen.

Wij zijn gevestigd in Almere en zijn actief in de gehele regio Flevoland.


Aan volwassenen kunnen wij momenteel alleen Basis GGZ bieden, denk hierbij aan cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Zodra Specialistische GGZ weer mogelijk is lees je dat hier. Vragen? Bel ons en wij helpen je verder! [laatste update: 20-02-2024]


Volwassenen zorg GGZ 18+

Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.