Amstel-Meerlanden

Welkom bij FamilySupporters Amstel-Meerlanden. Wij zijn een professioneel, creatief en gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid en transparant werken voorop staan. Cliënten die wonen in Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Aalsmeer, Uithoorn en Utrecht-West kunnen bij ons terecht. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard.

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening, GGZ en de ouderenzorg.

Heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee. Bellen kan op 020 - 823 2442. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, SAVE en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Populierenlaan 131, 1185 SH in Amstelveen. Kom je met het openbaar vervoer dan is ons pand circa 13 minuten lopen vanaf bushalte Hueseplein. Er is gratis parkeergelegenheid (vanaf 1 oktober 2024 betaalt parkeren) en je mag je fiets altijd voor de voordeur zetten. 

Volwassenen zorg GGZ 18+

Als FamilySupporters een contract met een zorgverzekeraar heeft, wordt de zorg volledig vergoed. Welke zorgverzekeraars dit wel of niet zijn kan je hier terugvinden. Je betaalt wel altijd eerst het wettelijk eigen risico, ongeacht welke zorgverzekering je hebt.

Ben je verzekerd bij een niet gecontracteerde zorgverzekeraar? Dan kan het voorkomen dat FamilySupporters een percentage eigen bijdrage moet vragen. Dat is afhankelijk van welk percentage deze verzekering vergoed van de tarieven voor de GGZ die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) jaarlijks worden bepaald.

De (maximum)tarieven voor diagnose en behandeling zijn te vinden op de website van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

Update 15-04-2024: FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Achmea en alle bijbehorende labels. Dit zijn: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Ziezo en De Christelijke Zorgverzekeraar. We moeten u op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van uw zorgverzekeraar zodat u elders geholpen kan worden.