Amstel-Meerlanden

Welkom bij FamilySupporters Amstel-Meerlanden. Wij zijn een professioneel, creatief en gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid en transparant werken voorop staan. Cliënten die wonen in Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Aalsmeer, Uithoorn en Utrecht-West kunnen bij ons terecht. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard.

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening, GGZ en de ouderenzorg.

Heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee. Bellen kan op 020 - 823 2442. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, SAVE en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Populierenlaan 131, 1185 SH in Amstelveen. Kom je met het openbaar vervoer dan is ons pand circa 13 minuten lopen vanaf bushalte Hueseplein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en je mag je fiets altijd voor de voordeur zetten. 

Volwassenen zorg GGZ 18+

Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. LET OP: Ben je verzekerd bij een van de verzekeringen van Achmea (zoals Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis)? Daar geldt vanaf september 2023 een aanmeldstop. Voor cliënten die verzekerd zijn bij DSW en ENO kunnen wij geen vergoede zorg leveren. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.