Amstel-Meerlanden

 

Welkom bij FamilySupporters Amstel-Meerlanden. Wij zijn een professioneel, creatief en gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid en transparant werken voorop staan. Cliënten die wonen in Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Aalsmeer, Uithoorn en Utrecht-West kunnen bij ons terecht. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard.

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te  bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening, GGZ en de ouderenzorg.

Heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee 020 - 823 2442. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, SAVE en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Populierenlaan 131, 1185 SH Amstelveen. Kom je met Openbaar Vervoer dan is ons pand circa 13 minuten lopen vanaf Bushalte Hueseplein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en je mag je fiets altijd voor de voordeur zetten. 


AANMELDINFORMATIE

LET OP! WIJ HEBBEN MOMENTEEL EEN AANMELDSTOP VOOR JEUGD ÉN VOLWASSENEN. WE VERWACHTEN WELLICHT IN JULI WEER PLEK TE HEBBEN. U KUNT DAN WEER CONTACT MET ONS OPNEMEN. WIJ WERKEN NIET MET WACHTLIJSTEN.