Kiki Rammelt

Gezinscoach, familiecoach, Systeem Therapeutisch werker.

Locatie

Over Kiki Rammelt

Kiki is een systeem therapeutische coach die met veel passie en gedrevenheid samen met individuen, gezinnen en/ of partners (complexe) vraagstukken onderzoekt.

Daarbij gaat Kiki ervan uit dat elk gedrag te begrijpen is. Om het gedrag te kunnen begrijpen moeten we rekening houden en begrip hebben voor alles wat dit gedrag beïnvloed, het systeem.

Het leven maakt dat er patronen, manieren van handelen en reageren, ontstaan die op een bepaald moment in ons leven niet meer helpend zijn.

Met ieder individu waar je contact mee hebt ontstaat een patroon.

Waar ons wiegje heeft gestaan, net zoals het wiegje van onze ouders en voorouders, en welke gebeurtenissen er op ons pad zijn gekomen, zijn allemaal bepalend in hoe we reageren en handelen.

Wanneer een patroon niet meer helpend is kan het zo zijn dat je vastloopt.

Door systemisch, naar alles wat invloed heeft op jou, te kijken kunnen we proberen te begrijpen wat er allemaal onderdeel is van het vastlopen. Wanneer we dit begrijpen kunnen we duurzaam herstellen.

Het samen puzzelen is waar Kiki zo gepassioneerd over is.

Na jaren in verschillende settingen gewerkt te hebben kwam Kiki tot het inzicht dat kijken door de bril van het systemisch gedachtegoed helpend en duurzaam is.

Opleiding

2009; afgestudeerd HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening, Hogeschool Utrecht in Amersfoort

2023; Post HBO Systeem Therapeutisch werker, Swolsche School in Zwolle