Anke Jaspers

Kinder-en jeugdpsychiater

Locatie

Over Anke Jaspers

Als je haar een keer gehoord hebt, zal het je niet ontgaan zijn dat ze Belgische roots heeft, maar ondertussen woont en werkt ze alweer meer dan 20 jaar in Nederland en sinds september 2022 als kinder-en jeugdpsychiater bij FamilySupporters Leiden.

Ze heeft hiervoor in verschillende settings ruime ervaring opgedaan in de volle breedte van de kinder-en jeugdpsychiatrie.

Haar hart ligt bij ambulante behandeling en diagnostiek, veelal met complexe problematiek waarbij ze graag samenwerkt met andere collega’s om tot de best passende zorg te komen. Ze werkt met infants, peuters, kleuters, basisschoolkinderen, pubers, adolescenten, jong volwassenen en hun gezinnen.

Anke kijkt graag eerst goed wat er precies aan de hand is. Daarna zal ze samen met jou en/of je ouders de mogelijke behandelingen met bijbehorende voor- en nadelen bespreken. Anke vindt het belangrijk om samen tot een beslissing voor behandeling te komen.

Daarnaast vindt ze het ook belangrijk om ook zelf psychotherapeutische behandelingen te blijven doen naast het superviseren van collega’s hierover.

Opleiding

Humaniora Grieks-Wiskunde

Geneeskunde KULeuven

Psychiatrie GGZ Drenthe

Kinder-en jeugdpsychiatrie UCKJP Accare Groningen