Den Haag

Welkom bij FamilySupporters Den Haag


Nieuwe aanmeldingen

Aanmeldingen jonger dan 18 jaar:

Bij FamilySupporters merken we een grote toestroom in aanmeldingen voor jeugdhulp. Om zowel inhoudelijk als budgettair het juiste te doen hebben we in overleg met de gemeente Den Haag afgesproken dat we een goede triage uitvoeren en kritisch zullen nagaan of wij de juiste aanbieder zijn om de hulpvraag op te pakken. In sommige gevallen zullen wij enkel een advies geven, verwijzen naar aanbod buiten FamilySupporters of duurt het langer voordat je geholpen wordt.


Aanmeldingen 18 jaar en ouder: 

  • Voor volwassenen heeft de vestiging Den Haag een aanmeldstop.
  • Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. LET OP: Ben je verzekerd bij een van de verzekeringen van Achmea (zoals Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis)? Daar geldt vanaf september 2023 een aanmeldstop. Voor cliënten die verzekerd zijn bij DSW en ENO kunnen wij geen vergoede zorg leveren. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.

We houden de website actueel.

(laatst bijgewerkt op 14 september 2023)


Algemeen

In de regio zijn we met drie vestigingen: Den Haag, Haaglanden en Rijnland.

Den Haag: Prins Mauritsplein 1A, 2582 NA Den Haag
Haaglanden: Laan van Zuid Hoorn 25, 2289 DC Rijswijk
Rijnland: Ina Boudier-Bakkerplein 1, 2333 CA Leiden 

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en, tenzij anders vermeld, kun je op korte termijn terecht. 

Als je je aanmeld nemen we binnen vijf werkdagen contact op voor overleg. Het kan gebeuren dat we meer aanmeldingen krijgen dan het team in de regio aan kan. Als we een aanmelding niet op korte termijn kunnen oppakken laten we dat ook direct weten. We kunnen wel met je mee denken over andere (tussen)oplossingen, binnen of buiten FamilySupporters.

Onze teams werken graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing.  

Heb je een vraag, bel ons gerust dan denken we met je mee: 070-2199777 (Den Haag), 070-2055797 (Rijswijk) & 071-2077844 (Leiden).