Den Haag

Welkom bij FamilySupporters Den Haag


Nieuwe aanmeldingen: 


Momenteel heeft de vestiging Den Haag een opnamestop voor volwassenen, dat betekent dat we geen nieuwe aanmeldingen kunnen aannemen.  

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar geldt dat we kampen met veel aanmeldingen, het is op dit moment het beste om even te bellen om te overleggen. Algemeen:

In de regio zijn we met drie vestigingen, Den Haag, Haaglanden en Rijnland.


Den Haag: Prins Mauritsplein 1A, 2582 NA Den Haag
Haaglanden: Laan van Zuid Hoorn 29, 2289 DC Rijswijk
Rijnland: Ina Boudier-Bakkerplein 1, 2333 CA Leiden 


We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem-)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en, tenzij anders vermeld, kun je op korte termijn terecht. 

Als je een aanmelding doet nemen we binnen vijf werkdagen contact op voor overleg. Het kan gebeuren dat we meer aanmeldingen krijgen dan het team in de regio aan kan. Als we een aanmelding niet op korte termijn kunnen oppakken laten we dat ook direct weten. We kunnen wel met je mee denken over andere (tussen-)oplossingen, binnen of buiten FamilySupporters.

Onze teams werken graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing.  

Heb je een vraag, bel ons gerust dan denken we met je mee: 070-2199777 (Den Haag), 070-2055797 (Rijswijk) & 071-2077844 (Leiden).