Den Haag

Welkom bij FamilySupporters Den Haag


In de regio Haaglanden zijn we met drie vestigingen, namelijk Den Haag, Haaglanden en Rijnland. 


Den Haag: Prins Mauritsplein 1a 2582 NA Den Haag

Haaglanden: Laan van Zuid Hoorn 29 2289 DC Rijswijk

Rijnland: Ina Boudier-Bakkerplein  1, 2333 CA Leiden 


We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem-)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen op korte termijn terecht, we hebben geen lange wachtlijsten. 

FamilySupporters vindt dat mensen met serieuze problemen niet onnodig moeten wachten op hulp. Daarom werken wij uit principe dus niet met wachtlijsten. Als je een aanmelding doet nemen we binnen vijf werkdagen contact op voor overleg. Normaal gesproken starten we daarna binnen ongeveer 4 weken met de hulp.

Wat wel kan gebeuren is dat we een aanmeldstop hebben in een bepaalde zorgsoort, bijvoorbeeld psychische hulp (GGZ), gezinsbehandeling (jeugdhulp) of maatschappelijk werk (WMO). Het kan ook dat we meer aanmeldingen krijgen dan het team in de regio aan kan. Als we een aanmelding niet binnen een maand kunnen oppakken laten we dat dan ook direct weten. We denken dan uiteraard wel graag met je mee over andere (tussen-)oplossingen, binnen of buiten FamilySupporters.

Onze teams werken graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening & GGZ. 

Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee: 070-2199777 (Den Haag), 070-2055797 (Rijswijk) & 071-2077844 (Leiden). We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om hulp op de juiste wijze te laten starten.