Den Haag

Welkom bij FamilySupporters Den Haag


Nieuwe aanmeldingen

Aanmeldingen jonger dan 18 jaar:

De jeugd- en gezinshulp wordt in Den Haag vanaf 1 januari 2024 uitgevoerd door Kracht en rondomJou. FamilySupporters is onderdeel van Kracht. Kracht is een samenwerkingsverband tussen Incluzio, FamilySupporters, Yoep, Impegno en Mentaal Beter. Gezamenlijk met de gemeente Den Haag zijn zij verantwoordelijk voor de preventie, de toegang, de basisteams en het leveren van een groot deel van de benodigde specialistische zorg voor jeugd- en gezin in de percelen Kust en Escamp in Den Haag. RondomJou levert de zorg in de percelen Centrum en Rand.

Kracht is bereikbaar op telefoonnummer : 088 - 298 7707

Mailadres : Toegang@krachtdenhaag.nl

Aanmeldingen ouder dan 18 jaar:

Op dit moment hebben wij een aanmeldstop voor nieuwe 18 + aanmeldingen. In juni 2024 gaan we opnieuw bekijken of we weer nieuwe cliënten aannemen. Houd er rekening mee dat dit aantal dan beperkt is. We werken niet met wachtlijsten. We houden de website actueel.

Zorgverzekering

Als FamilySupporters een contract met een zorgverzekeraar heeft, wordt de zorg volledig vergoed. Welke zorgverzekeraars dit wel of niet zijn kan je hier terugvinden. Je betaalt wel altijd eerst het wettelijk eigen risico, ongeacht welke zorgverzekering je hebt.

Ben je verzekerd bij een niet gecontracteerde zorgverzekeraar? Dan kan het voorkomen dat FamilySupporters een percentage eigen bijdrage moet vragen. Dat is afhankelijk van welk percentage deze verzekering vergoed van de tarieven voor de GGZ die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) jaarlijks worden bepaald.

De (maximum)tarieven voor diagnose en behandeling zijn te vinden op de website van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

Update zorgverzekering

FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis en alle bijbehorende labels. Dit zijn: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Ziezo en De Christelijke Zorgverzekeraar. We moeten je op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van jouw zorgverzekeraar zodat je elders geholpen kan worden.

(laatst bijgewerkt op 17 juni 2024)


Algemeen

In de regio zijn we met drie vestigingen: Den Haag, Haaglanden en Rijnland.

Den Haag: Prins Mauritsplein 1A, 2582 NA Den Haag
Haaglanden: Laan van Zuid Hoorn 25, 2289 DC Rijswijk
Rijnland: Ina Boudier-Bakkerplein 1, 2333 CA Leiden 

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en, tenzij anders vermeld, kun je op korte termijn terecht. 

Onze teams werken graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing.  

Heb je een vraag, bel ons gerust dan denken we met je mee: 070-2199777 (Den Haag), 070-2055797 (Rijswijk) & 071-2077844 (Leiden).