Elina Juhola

Psycholoog

Locatie

Over Elina Juhola

Elina is werkzaam als basispsycholoog bij FamilySuppporters Noordkop. Elina heeft in het voorjaar van 2023 haar klinisch praktijkstage bij FamilySupporters gelopen en is blij om bij FamilySupporters te blijven werken en ontwikkelen. Elina werkt met een analytische, integratieve blik. Vanuit haar opleiding en ervaring heeft Elina kennis opgedaan op het gebied van de diagnostiek en behandeling van verschillende psychische problemen en stoornissen.

Elina benadert personen en situaties met een open houding. Ze vindt het belangrijk om goed bij de cliënt aan te sluiten en een veilige sfeer te creëren waarin de cliënt zich gehoord voelt.

Elina heeft haar Master Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden in 2023 gehaald. Ze heeft haar Bachelor Psychologie afgerond bij de Rijksuniversiteit Groningen. 

Elina komt uit Finland en ze is in 2019 naar Nederland verhuisd voor haar studie. Naast haar studie in Nederland, heeft ze in Finland ook een bachelor in Educational Science gehaald, waar ze kennis heeft opgedaan op het gebied van onderwijs, pedagogie en ontwikkeling.

 

Elina beheerst de Nederlandse, Finse en Engelse taal.

Opleiding

Master Klinische Psychologie, Leiden Universiteit

Bachelor Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen

Bachelor Educational Sciences, University of Turku, Finland