Drechtsteden


Welkom bij FamilySupporters Drechtsteden! Wij werken in de hele regio en ook in Alblasserwaard/Vijfheerenlanden en Hoeksche Waard. Ons team is (cultureel) divers. We zijn er voor alle leeftijden, van baby tot senior. Ook met bijzondere vragen of hardnekkige problemen ben je van harte welkom.

Het team van FamilySupporters Drechtsteden ontvangt je graag in het pand op de hoek van Spuiboulevard en Sluisweg in Dordrecht voor een kennismaking of andere afspraak. Ook komen we in overleg bij je thuis. Bel of mail wel even van te voren, want we zijn vaak onderweg.


Nieuwe aanmeldingen

Voor aanmeldingen jeugd (18-):

Nadat wij de verwijsbrief hebben ontvangen wordt er contact opgenomen voor het maken van een telefonische kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek zal besproken worden of we je in zorg kunnen nemen en hoe dit traject er uit zal zien.

Voor aanmeldingen volwassenen (18+): 

  • We hebben een tijdelijke aanmeldstop vanwege het grote aantal aanmeldingen. Intern zullen we wel de zorg bieden van 17-jarigen die 18 worden. Ook zullen we intern ouders van kinderen in zorg nemen. Helaas kunnen we momenteel extern geen nieuwe volwassen zorgvragen aannemen.
  • Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.

FamilySupporters doet niet aan wachtlijsten, aanmeldingen voor een wachtlijst die we binnenkrijgen worden dan ook niet in behandeling genomen. Als de aanmeldstop eraf is melden we dit hier op onze website. Is er al een verwijsbrief gestuurd? Deze is negen maanden geldig. Als je wilt wachten raden we je aan onze website regelmatig in de gaten te houden en contact op te nemen zodra de aanmeldstop eraf is. 

Het spijt ons dat we je op dit moment niet kunnen helpen. We hopen dat je elders sneller terecht kunt! Hou onze site in de gaten, zodra volwassenen zich kunnen aanmelden lees je het hier.

[Update 15-04-2024: FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis en alle bijbehorende labels. Dit zijn: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Ziezo en De Christelijke Zorgverzekeraar. We moeten je op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van jouw zorgverzekeraar zodat je elders geholpen kan worden.]