Drechtsteden


FamilySupporters Drechtsteden werkt in de hele regio, En ook in Alblasserwaard/Vijfheerenlanden en Hoeksche Waard. Ons team is (cultureel) divers. We zijn er voor alle leeftijden, van baby tot senior. Ook met bijzondere vragen of hardnekkige problemen ben je van harte welkom.

Het team van FamilySupporters Drechtsteden ontvangt je graag in het pand op de hoek Spuiboulevard en Sluisweg in Dordrecht voor een kennismaking of andere afspraak. Ook komen we in overleg bij u thuis

Bel of mail wel even van te voren, want we zijn vaak onderweg. We werken ook thuis bij onze cliënten. 


Nieuwe aanmeldingen:

Voor aanmeldingen Jeugd (18-):

Nadat wij de verwijsbrief hebben ontvangen wordt er contact opgenomen voor het maken van een telefonische kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek zal besproken worden of we je in zorg kunnen nemen en hoe dit traject er uit zal zien.

Voor aanmeldingen Volwassenen (18+): 

We hebben sinds 06-04 een tijdelijke aanmeldstop moeten afkondigen wegens het grote aantal aanmeldingen. Intern zullen we wel de zorg bieden van 17-jarigen die 18 worden. Ook zullen we intern ouders van kinderen in zorg nemen. Helaas kunnen we momenteel extern geen nieuwe volwassen zorgvragen aannemen.

FamilySupporters doet niet aan wachtlijsten, aanmeldingen die we binnenkrijgen worden dan ook niet in behandeling genomen. Als de aanmeldstop eraf is melden we dit hier op onze website. Is er al een verwijsbrief gestuurd? Deze is 9 maanden geldig. Als je wilt wachten raden we je aan onze website regelmatig in de gaten te houden en contact op te nemen zodra de aanmeldstop eraf is. 

Het spijt ons dat we je op dit moment niet kunnen helpen. We hopen dat je elders sneller terecht kunt! Hou onze site in de gaten, zodra volwassenen zich kunnen aanmelden leest je het hier.