Michelle Feddema

Kinder- en Jeugdpsycholoog

Locatie

Over Michelle Feddema

Michelle Feddema heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de Kinder – en Jeugdpsychologie. De doelgroep waarmee ze gewerkt heeft is divers. Vooral kinderen maar ook jongeren binnen de psychiatrie met focus op ontwikkelingsachterstand/ LVB, gedragsproblematiek en maatschappelijke problemen. Ook heeft ze hierdoor een oog voor het systeem ontwikkeld zoals het opzetten van samenwerking met de ouders/ verzorgers. De diversiteit van werksetting en werkervaring maakt haar een veelzijdige behandelaar.

In haar werk neemt zij een proactieve en enthousiaste houding mee. Haar benadering is nieuwsgierig, direct en met een luisterend oor. Vooral het samenbrengen van doelstellingen en de cliënt centraal zetten vindt ze belangrijk.

Na haar masters klinische en sociale psychologie heeft Michelle de afgelopen jaren diverse ervaring opgedaan met kinderen, jongeren en adolescenten (in de leeftijd van 6 tot 21 jaar). Vanaf juli 2020 is ze gestart als regiebehandelaar voor het team Kind & Jeugd bij Family Supporters en in mei 2022 heeft ze de tweejarig postmaster opleidingstraject Registerpsycholoog NIP/ Kinder en Jeugd succesvol afgerond. Michelle voert naast behandelingen (o.a. CGT, MBT-k, ouderbegeleiding, Write Junior, Mindfulness, COMET training positief zelfbeeld) ook bredere diagnostische onderzoeken uit.   

Opleiding

Master Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit aan Amsterdam.

Master Sociale Psychologie aan de Vrije Universiteit aan Amsterdam.

Tweejarig postmaster opleidingstraject Registerpsycholoog NIP/ Kinder en Jeugd (afgerond in mei 2022)