Michelle Miezenbeek

Psychomotorisch therapeut

Locatie

Over Michelle Miezenbeek

Michelle is psychomotorisch therapeut. Voor ze bij family supporters kwam werken, heeft ze al eerdere ervaring opgedaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg en het speciaal onderwijs. In haar vrije tijd is ze graag buiten in de natuur, creatief bezig en kletst graag bij met vriendinnen.

In de behandeling bij Michelle staat het doen centraal. Dus niet alleen maar het praten over situaties, maar voornamelijk het actief doen, ervaren en oefenen. Dit kan door verschillende bewegingsgerichte (sport en spel) en lichaamsgerichte activiteiten te doen. Hierdoor word je je steeds meer bewust van wat je voelt, denkt en doet. En natuurlijk wat helpt om je fijner te voelen. Ook wordt er spelenderwijs veel geoefend met ander (handiger) gedrag.

Bij dit alles wordt een koppeling gemaakt naar hoe dit in het dagelijks leven gaat en op welke momenten je kan oefenen. Veel kinderen en jongeren vinden deze ‘doe-aanpak’ een fijne vorm van therapie.

Michelle werkt voornamelijk met kinderen en jongeren, maar heeft in het verleden ook met (jong)volwassenen gewerkt. De hulpvragen en problematieken waar zij ervaring mee heeft, lopen sterk uiteen. Daarnaast kan PMT ondersteunen in de observatie en diagnostiek.

Opleiding

Psychomotorische therapie en bewegingsagogie