Marco Pruim

Conciërge

Locatie

Over Marco Pruim

Marco is een alleskunner, getrouwd met Susan en vader van 4 dochters. Hij is trotse opa van 3 kleinzoons en heeft daarnaast ook nog 4 “bonus” kleinkinderen namelijk 2 jongens en 2 meiden.

Hij is conciërge en gebouwenbeheerder bij family supporters.

Marco is bezig met het werk fit programma van het UWV om weer aan het arbeidsproces deel te kunnen nemen. Hij is ruim 20 jaar werkzaam geweest als timmerman en is door reuma thuis komen te zitten en is blij om na 10 jaar thuis te zijn geweest weer aan zijn toekomst te mogen werken bij Family Supporters, waar hij prima op zijn plek zit omdat er genoeg te doen is, zowel in- en om het gebouw. Hier komt zowel zijn hobby als tuinder en zijn kennis als timmerman heel goed van pas.

Dat hij tussentijds 2 jaar als facilitair medewerker bij Hollands Kroon werkzaam is geweest geeft wel aan dat hij een enorme doorzetter is. Marco is de opleiding Activiteitenbegeleider gestart om bij Family Supporters cliënten te kunnen en mogen begeleiden.

Overige hobby’s

Moestuin , Imker , hout bewerken, creatief brein , glas in lood, decor bouwer bij musical vereniging Ap -Art uit Anna Paulowna.

Opleiding

Opleiding VMBO

Activiteiten begeleider i.o.