Noordkop

Welkom bij FamilySupporters Noordkop! Vanuit onze locatie aan de Duinbrink 48 in Den Helder bieden wij jou onze hulpverlening aan. 

FamilySupporters Noordkop is actief in de gemeenten Den Helder, Texel en Schagen.

Ons team is, zoals je hier op onze site kunt zien, divers in vele opzichten. Dit multidisciplinaire samenwerken heeft als voordeel dat we onze systemische en contextueel gerichte visie op zorg kunnen aanbieden. Daar we werken binnen zowel de Jeugdzorg en Jeugd GGZ, als ook binnen de WMO, PGB, WLZ, Forensische GGZ en vanuit de zorgverzekeringswet kunnen we binnen één systeem veel van de hulpvragen beantwoorden. Uiteraard rekening houdend met beperkingen in contracten met gemeenten en zorgverzekeraars. En, we werken niet altijd alleen.
Samenwerking binnen de zorgketen is veelal noodzakelijk en behulpzaam bij het zoeken naar antwoorden op de hulpvragen die we krijgen. Zo werken we samen met huisartsen, ziekenhuizen, jeugdbescherming, gemeenten en andere ketenpartners.

Volwassenen zorg GGZ 18+

Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. LET OP: Ben je verzekerd bij een van de verzekeringen van Achmea (zoals Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis)? Daar geldt vanaf september 2023 een aanmeldstop. Voor cliënten die verzekerd zijn bij DSW en ENO kunnen wij geen vergoede zorg leveren. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.

Op onze site vind je informatie over FamilySupporters en onze werkwijze. We zijn voor vragen over onze zorgverlening en aanmeldmogelijkheden zijn we te bereiken via de mail: noordkop@familysupporters.nl en/of telefonisch 0223 79 65 17.