Noordkop

Welkom bij FamilySupporters Noordkop! Vanuit onze locatie aan de Duinbrink 48 in Den Helder bieden wij jou onze hulpverlening aan. 

FamilySupporters Noordkop is actief in de gemeenten Den Helder, Texel en Schagen.

Ons team is, zoals je hier op onze site kunt zien, divers in vele opzichten. Dit multidisciplinaire samenwerken heeft als voordeel dat we onze systemische en contextueel gerichte visie op zorg kunnen aanbieden. Daar we werken binnen zowel de Jeugdzorg en Jeugd GGZ, als ook binnen de WMO, PGB, WLZ, Forensische GGZ en vanuit de zorgverzekeringswet kunnen we binnen één systeem veel van de hulpvragen beantwoorden. Uiteraard rekening houdend met beperkingen in contracten met gemeenten en zorgverzekeraars. En, we werken niet altijd alleen.
Samenwerking binnen de zorgketen is veelal noodzakelijk en behulpzaam bij het zoeken naar antwoorden op de hulpvragen die we krijgen. Zo werken we samen met huisartsen, ziekenhuizen, jeugdbescherming, gemeenten en andere ketenpartners.

Volwassenen zorg GGZ 18+

Als FamilySupporters een contract met een zorgverzekeraar heeft, wordt de zorg volledig vergoed. Welke zorgverzekeraars dit wel of niet zijn kan je hier terugvinden. Je betaalt wel altijd eerst het wettelijk eigen risico, ongeacht welke zorgverzekering je hebt.

Ben je verzekerd bij een niet gecontracteerde zorgverzekeraar? Dan kan het voorkomen dat FamilySupporters een percentage eigen bijdrage moet vragen. Dat is afhankelijk van welk percentage deze verzekering vergoed van de tarieven voor de GGZ die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) jaarlijks worden bepaald.

De (maximum)tarieven voor diagnose en behandeling zijn te vinden op de website van de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

[Update 15-04-2024: FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis en alle bijbehorende labels. Dit zijn: Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, Ziezo en De Christelijke Zorgverzekeraar. We moeten je op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van jouw zorgverzekeraar zodat je elders geholpen kan worden.]

Op onze site vind je informatie over FamilySupporters en onze werkwijze. We zijn voor vragen over onze zorgverlening en aanmeldmogelijkheden zijn we te bereiken via de mail: noordkop@familysupporters.nl en/of telefonisch 0223 79 65 17.