Noordkop

Welkom bij FamilySupporters Noordkop. Vanuit onze locatie aan de Duinbrink 48 in Den Helder bieden wij u onze hulpverlening aan. 

FamilySupporters Noordkop is actief in de gemeenten Den Helder, Texel en Schagen. En sinds 2022 ook in de regio West-Friesland voor de gemeenten: Hoorn, Koggenland, Opmeer, Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland.

Ons team is, zoals u hier op onze site kunt zien, divers in vele opzichten. Dit multidisciplinaire samenwerken heeft als voordeel dat we onze systemische en contextueel gerichte visie op zorg kunnen aanbieden. Daar we werken binnen zowel de Jeugdzorg en Jeugd GGZ, als ook binnen de WMO, PGB, WLZ, Forensische GGZ en vanuit de zorgverzekeringswet kunnen we binnen één systeem veel van de hulpvragen beantwoorden. Uiteraard rekening houdend met beperkingen in contracten met gemeenten en zorgverzekeraars. En, we werken niet altijd alleen. Samenwerking binnen de zorgketen is veelal noodzakelijk en behulpzaam bij het zoeken naar antwoorden op de hulpvragen die we krijgen. Zo werken we samen met huisartsen, ziekenhuizen, Jeugdbescherming, gemeenten en andere ketenpartners.

Op onze site vindt u al het e.e.a. aan informatie over FamilySupporters en onze werkwijze. We zijn voor vragen over onze zorgverlening en aanmeldmogelijkheden zijn we te bereiken via de mail: noordkop@familysupporters.nl en/ of telefonisch 0223-796517.