Kim Vlietstra

GZ-psycholoog / Regiebehandelaar

Locatie

Over Kim Vlietstra

Kim is een betrokken therapeut die de client echt ziet. Zij durft waar nodig, de diepte in te gaan maar houdt ook van de nodige humor. Cliënten voelen zich bij haar snel op hun gemak.

In Kim’s visie is er niet één juiste behandelwijze maar gaat het om de klik en dient het behandelplan op de persoon afgestemd te worden. Vanuit haar jarenlange ervaring en brede range aan opleidingen kan zij daar goed op inspelen. Vaak weet iemand wel hoe het zit, ‘maar het voelt niet zo’ … Juist door verschillende behandelstromingen en technieken te combineren, kan het ook doorvoeld worden.

Dit sluit mooi aan bij de werkwijze van Family Supporters waar maatwerk op basis van de behoefte van de client centraal staat en het streven onder andere is dat iemand weer in zijn/haar eigen kracht komt te staan.

Zelf is zij ook graag bezig met haar eigen leerproces en ontwikkeling. Naast haar werk bij Family Supporters werkt Kim als ZZP’ er waarbij zij One day retreats geeft en één op één therapie/coaching in de natuur. Ook werkt zij als fotograaf waarbij ze er vooral van houdt spontane momenten vast te leggen.

Opleiding

Master psychologie

GZ-opleiding

Cognitieve gedragstherapie, basis en vervolg

Schematherapie, basis en vervolg

Mindfulness trainer

Acceptance & Commitment therapie