Joyce Enterman

Gezinscoach

Locatie

Over Joyce Enterman

Joyce is gezinscoach binnen Family Supporters Drechtsteden. Hier begeleidt zij gezinnen en kinderen bij verschillende vraagstukken. Joyce probeert altijd aan te sluiten op de hulpvraag en de wens van de cliënt. Dit doet zij door naast de cliënt te gaan staan en mee te denken met hen.

Na het afronden van de hbo-studie “Social Work” heeft Joyce op meerdere gebieden in het werkveld gewerkt. Zo heeft zij op een behandelgroep gewerkt voor kinderen tot 12 jaar, waarbij zij de kinderen en hun ouders begeleidde, zodat de kinderen weer thuis konden wonen. Daarnaast heeft zij gezinnen gecoacht waarbij één van de gezinsleden een verstandelijke en/of psychische beperking hadden. Ook heeft zij bij Veilig Thuis ervaring opgedaan.

Joyce vindt het belangrijk om gezinnen en kinderen in hun eigen kracht te zetten en de ideeën van de gezinnen/kinderen als start te gebruiken. De gezonde ontwikkeling van het kind staat hier voorop. Ze werkt zonder oordeel, heeft veel geduld en een luisterend oor voor elke cliënt. Joyce vindt het belangrijk dat er altijd vanuit eerlijkheid en openheid gesproken wordt. Dit maakt dat Family Supporters zo goed bij haar past.

Opleiding

2016-2020: HBO Social Work