Carlijn Schiemanck

Stagiaire kind en jeugd psychologie

Locatie

Over Carlijn Schiemanck

Carlijn is werkzaam als stagiaire bij Family Supporters Drechtsteden. Ze komt uit Rotterdam en studeert aan de universiteit Utrecht, waar ze de master ‘Clinical Child and Adolescent Psychology’ volgt. Naast de stage bij Family Supporters werkt Carlijn op een zorgboerderij als hoofdbegeleider en heeft ze in het verleden al andere stages gelopen, waar ze wat ervaring op heeft kunnen doen. Ze heeft stage gelopen bij dakloze gezinnen met uiteenlopende problematiek, gewerkt op een school met voorschoolse educatie en doet vrijwilligerswerk een stichting die kampen organiseert voor kinderen en jongeren met een tekort aan zelfvertrouwen.

Carlijn heeft voor de stageplek bij Family Supporters gekozen, aangezien ze zich erg aangesproken voelt door de werkwijze. Ze vindt het heel belangrijk dat het gehele systeem van cliënten betrokken wordt en er maatwerk geleverd wordt.

Carlijn vindt het heel interessant om mee te kunnen kijken bij het proces van Family Supporters en ook langzamerhand wat taken op zich te nemen.

Opleiding

  • Bachelor psychologie, universiteit Utrecht, afgerond
  • Exchange half jaar sociologie, Universität Wien, afgerond

Huidige studie: Master klinische kind en jeugd psychologie, Universiteit Utrecht

Talen:

Nederlands

Duits

(Engels)