Rijnland

 

Welkom bij FamilySupporters Rijnland! Wij zijn een nieuw team, gevestigd in Leiden. Wat ons kenmerkt? We zijn energiek, ondernemend & gedreven, warm, maken gebruik van humor in ons werk en zijn bovenal ook een professioneel en hecht team. Je bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen, of ons even te bellen met een vraag. We zijn gevestigd op het Bio Science park in Leiden. Dit ligt achter Leiden Centraal station, vlakbij Naturalis.  Bij onze vestiging is voldoende parkeergelegenheid, maar er stopt ook een bus voor de deur. Lopen vanaf het station is ook een optie. Koffie en thee staan voor je klaar!

 

Regio

We zijn er voor cliënten uit Zoeterwoude, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Nieuwkoop, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Rijnsburg, Teylingen, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, Wassenaar en Zoetermeer. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

Doelgroep

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (psycho)diagnostiek en behandeling maar ook op het gebied van begeleiding en coaching. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen binnen 2 weken terecht voor een kennismaking.

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te  bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening, GGZ en de ouderenzorg.

Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee!

Home
Sabine Zuidhoek
Gezins-en relatietherapeut, Regiebehandelaar Jeugd
Zylah Petrona
Stagiaire kinder- en jeugdpsychologie
Mieke Speelman
Systeemtherapeut
Josine Vanmaris
Kind- en Jeugdpsycholoog
Anouk Vos
GZ Psycholoog