Rijnland

 Welkom bij FamilySupporters Rijnland! Wij zijn een nieuw team, sinds 1 december 2020 gevestigd in Leiden.

 

Waar helpen wij je bij? 

Je kunt bij ons terecht voor praktische hulp, advies en behandeling bij psychische problemen. Dat kan hulp zijn voor jezelf, je kind, gezin of iemand anders in je omgeving. We bieden individuele behandeling maar ook gezins- en relatietherapie. Voorbeelden zijn rouwverwerking rond het verlies van een dierbare. Of dat je constateert dat binnen je gezin rust en regelmaat ver te zoeken zijn, maar niet weet hoe dat te op te lossen. Je kind dat vastloopt op school. Ruzie met je ouders die niet snappen dat jij als puber meer wil meebepalen in de regels. Of jullie hebben iets heel heftigs (trauma) meegemaakt, en dit beïnvloedt het alledaagse leven.

Met bijzondere hulpvragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (psycho)diagnostiek en behandeling maar ook op het gebied van begeleiding en coaching.

 

Uitgangspunten bij behandeling

Wij werken op basis van de principes van positieve gezondheid. Dit is een internationaal onderzochte en bewezen effectieve manier van werken. Je kunt naar ons toe komen voor de gesprekken, maar we komen ook aan huis voor bijvoorbeeld hulp bij de opvoeding. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen binnen 2 weken terecht voor een kennismaking.

 

Doelgroep

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Voor jou individueel, als gezin, als stel of als familie.Aanmelden

Telefoonnummer: 071-2077844

Email: rijnland@familysupporters.nl

 

Wie zijn wij

Wat ons kenmerkt? Wij zijn een team van professionals met expertise op diverse gebieden (jeugdhulp, opvoedkunde, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg). We zijn energiek, ondernemend & gedreven, warm, maken gebruik van humor in ons werk en zijn bovenal ook een professioneel en hecht team. Je bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen, of ons even te bellen met een vraag.

 

Locatie 

We zijn gevestigd op het Bio Science park oost in Leiden. Dit ligt achter Leiden Centraal station, vlakbij Naturalis.  Bij onze vestiging is voldoende parkeergelegenheid, maar er stoppen ook een aantal bussen voor de deur. Lopen vanaf het Leiden centraal is zo'n 17 minuten. Koffie en thee staan voor je klaar!

 

Regio

We zijn er voor cliënten uit regio Rijnland: Zoeterwoude, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp, Nieuwkoop, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Rijnsburg, Teylingen, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, Wassenaar en Zoetermeer. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

Tenslotte
Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee!