Rijk van Nijmegen

Welkom bij FamilySupporters Rijk van Nijmegen! Ons multidisciplinair team biedt sinds 1 januari 2022 zorg in Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk. Je vindt ons in een oud herenhuis op Flavus 1 in Nijmegen.

Bij FamilySupporters Rijk van Nijmegen hebben we momenteel een aanmeldstop voor BGGZ en SGGZ volwassenen. Voor vragen m.b.t. Jeugd-GGZ Basis en Specialistisch kunnen kinderen en jongeren aangemeld worden. 


Waar helpen wij je bij?

FamilySupporters is er voor alle leeftijden, van 0 tot 100. Je kunt bij ons terecht voor (proces)onderzoek, advies en behandeling. We zijn er voor gezinnen en gezinsleden die te maken krijgen met complexe, psychische problemen. 

FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en (proces)diagnostiek. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen op korte termijn terecht, we hebben geen wachtlijst.  

Het kan voorkomen dat we tijdelijk een stop heb op bepaalde zorgsoorten. Op dit moment pakken we nog geen 18+ aanmeldingen op met een verwijzing voor GGZ-hulp.

Als startend team werken we nu nog binnen de jeugdwet (GGZ) op vraag van jou zelf, je ouders of verwijzers zoals Sociale Teams, gezinsvoogden, jeugd- en huisartsen. 

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden, ga dan naar het contactformulier boven aan deze pagina en vul dit zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan contact met je op.

Voor jeugdbeschermers: Aanmeldformulier Jeugdhulp

Bel gerust als je meer wilt weten of vragen hebt. Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch beschikbaar.