Marit

Orthopedagoog en gezinscoach

Locatie

Over Marit

In haar functie als orthopedagoog onderzoekt Marit gedrag van kinderen zodat de juiste behandeltrajecten ingezet kunnen worden. Het kunnen verklaren van gedrag van kinderen en daar voor ouders en kinderen woorden aan kunnen geven, geeft Marit veel voldoening. Marit is in staat om kinderen in het 1 op 1 contact tijdens testafname snel op hun gemak te stellen, dit zorgt voor een ontspannen sfeer in de onderzoeksruimte. Voor Marit is humor belangrijk in het werk. Aansluiten bij de kinderen en inspelen op hun behoefte is waar zij in het werk voor gaat.

Marit is een echte teamplayer binnen het team. Zij vindt het belangrijk om naast cliënten te staan en om gezamenlijk te kijken wat het gezin nodig heeft. Daarnaast vindt zij het een uitdagend doel om ouders weer in hun kracht te zetten zodat zij weer plezier krijgen in hun ouderschap. Marit is betrouwbaar en flexibel. Zij werkt op gevoel en door haar ervaringen in het werkveld kan zij snel schakelen en de problematiek in kaart brengen.

In haar vrije tijd is Marit actief in de voetballerij. Haar passie voor voetbal zet ze graag in tijdens haar contactmomenten met haar cliënten.

Opleiding

Master Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam
Bachelor Algemene Gedragswetenschappen