Sandra Knaap

Ambulant hulpverlener, Holistisch Tekentherapeut

Locatie

Over Sandra Knaap

Sandra is haar loopbaan begonnen als activiteitenbegeleider eerst in de psychogeriatrie en later in de forensische psychiatrie, waar ze ook als sociotherapeut en trajectbegeleider heeft gewerkt. Daarna is ze het maatschappelijk werk ingedoken, zowel het algemeen maatschappelijk werk als het schoolmaatschappelijk werk.  Ze heeft veel gewerkt met complexe echtscheidingssituaties en in gezinnen waar verdriet is vanwege bv. ziekte, overlijden, huiselijk geweld of iets anders. Binnen het schoolmaatschappelijk werk heeft Sandra veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van kinderen op gebied van verwerking van nare gebeurtenissen, zelfvertrouwen, angsten, etc.

Sandra heeft ook groepen begeleid, o.a. een gespreksgroep  rouw- en verlies voor volwassenen en KIES-groepen. (Kind In Echtscheiding Situatie).

Sandra heeft ruime ervaring in het werken met zeer verschillende mensen en uiteenlopende hulpvragen. Ze is breed geïnteresseerd in mensen en wat hen drijft. Omdat  kinderen, maar ook volwassenen, niet altijd woorden hebben voor wat zich intern afspeelt, maakt ze graag gebruik van tekenwerk of andere creatieve werkvormen.

Sandra werkt met optimisme en aandacht voor de mens en zoekt de verbinding met iedereen die nodig is om de gewenste situatie te creëren.

Opleiding

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH)

Post-HBO Maatschappelijk werk

Holistisch tekentherapie kinderen en volwassenen