Morella Hiwat

GZ-psycholoog/Regiebehandelaar

Locatie

Over Morella Hiwat

Morella is in 2008 begonnen als orthopedagoog in de jeugdzorg, waarbij zij vooral veel ervaring heeft opgedaan met betrekking tot diagnostiek (uitvoeren van psychodiagnostische onderzoeken). In 2012 is zij gestart met de GZ-opleiding en sindsdien heeft ze veel ervaring opgedaan met behandeling. De combinatie van diagnostiek en behandeling beviel haar erg goed, waarna zij de overstap heeft gemaakt naar een organisatie (jeugdhulp en GGZ) waarbij ze zowel diagnostiek als behandeling kon uitvoeren. Morella heeft zich verder gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR en schrijftherapie) en voert daarnaast cognitieve gedragstherapie uit bij zowel jongeren als volwassenen.  

Morella is een betrokken hulpverlener die erg veel interesse heeft in en respect toont voor de achtergrond van cliënten en van collega’s. In het contact met hen probeert ze altijd uit te gaan van hun eigen krachten en vergroot ze deze uit. 

Vanaf juni 2020 is Morella werkzaam bij FamilySupporters. Zij is van mening dat zij met een goede dosis kennis, ervaring en humor een positieve bijdrage kan leveren aan het team en de organisatie. 


Opleiding

Postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog

EMDR basis- en vervolgcursus

Basiscursus Schematherapie 

Pedagogische Wetenschappen 

Sociaal Pedagogische Hulpverlening