Mathilde Bosch

Directeur FamilySupporters Twente / Vaktherapeut: rouw- en fase- speltherapeut

Locatie

Over Mathilde Bosch

Mathilde startte haar loopbaan in de Jeugdzorg. De afgelopen 20 jaar heeft ze veel kinderen en jongeren hierin individueel op een beeldende manier mogen helpen, zowel in de reguliere jeugdzorg als in haar eigen praktijk.   

Ze heeft zich ingezet om speltherapie als behandelvorm bestaansrecht te geven in Twente, en is daarnaast werkzaam geweest als projectleider en trainer (rouw- trauma en hechtingsproblematiek).

Mathilde werkt op een enthousiaste, open, positieve, empathische en verbindende manier. Ze werkt met een grote drijfveer om zorg dichterbij, sneller, laagdrempelig maar vooral ook systemisch aan te kunnen bieden aan mensen om hiermee ook echt daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.

In haar nieuwe rol kan ze deze grote drijfveer, die naadloos aansluit bij de visie van Family Supporters, ten volle uitdragen. Als directeur van Family Supporters Twente hoopt zij een nieuwe, frisse en professionele toevoeging te zijn op het bestaande aanbod van hulpverlening in Twente.

Daarnaast is ze ook zelf actief als hulpverlener. Zij voert behandelingen uit voor jeugd met gecompliceerder rouw- trauma en hechtingsproblematiek (fasetherapie).

Met veel passie en ondernemerszin bouwt zij aan een nieuw multidisciplinair, ervaren en enthousiast team hulpverleners in Twente.

Opleiding

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (creatief)

Post-HBO Speltherapie

Fasetherapie opleiding

Diverse inhoudelijke opleidingen op gebied van rouw en trauma

Directeur i.o. training