Tania Monteiro

Orthopedagoog

Locatie

Over Tania Monteiro

Tania is afgestudeerd als Orthopedagoog en werkzaam als ZZP-er voor FamilySupporters. Ze heeft ervaring als gezinsvoogd, drama- en yoga docent en (trainings)actrice.

 

Haar opleidingen Gedragswetenschappen en Theater ziet ze als een prachtige combinatie binnen haar werk. Gedragswetenschappen heeft haar fascinatie voor menselijk gedrag aangewakkerd. Theater heeft haar doen inzien hoe je dit gedrag kunt spiegelen en de verbeelding kunt inzetten om kinderen en volwassenen ook echt een stap verder te helpen. 

 

Tania maakt ook gebruik van ervaringsgerichte vormen van yoga zoals ademtherapie. Binnen deze behandelingsvorm leer je beter luisteren naar jezelf, je lichaam en de ander. Je leert te erkennen wat er is en hierover het contact aan te gaan. Kwetsbaarheid en sensitiviteit zijn belangrijke elementen. 

 

Als theatermaker werkt ze aan een community voorstelling waar kwetsbaarheid en kracht van de vrouw centraal staat. Tenslotte vindt zij haar passie in Afrikaanse dans als bijvoorbeeld Kizomba, een partnerdans welke zich richt op het in verbinding staan met jezelf en de ander. 

Opleiding

Geen info