Renske Oskam

Orthopedagoog-generalist, regiebehandelaar

Locatie

Over Renske Oskam

Renske werkt bij Family Supporters als orthopedagoog-generalist en regiebehandelaar op locatie Zoetermeer. Ze is een gepassioneerde behandelaar en diagnost, die open en eerlijk in gesprek gaat met cliënten, ouders en gezinnen. Ze ziet het als uitdaging om binnen complexe casussen te zoeken naar ruimte voor verandering, waarbij oog is voor alle betrokkenen. Renske gebruikt haar creativiteit, humor en snelle analyse om in korte tijd helder te krijgen wat er speelt, om vervolgens samen te kijken hoe de weg naar verbetering vormgegeven kan worden.

In de jaren voor Family Supporters heeft zij gewerkt bij gezinnen thuis, de Raad voor de Kinderbescherming, binnen residentiele jeugdzorg, een traumacentrum en de GGZ. Ze is sinds 6 jaar regiebehandelaar. Ze heeft ervaring opgedaan met cliënten van 1-23 jaar en hun ouders.

Renske is getrouwd en moeder van drie kinderen. In haar vrije tijd is ze in de weer met haar kinderen. Daarnaast is ze graag sportief bezig, maar kan ze ook heerlijk genieten van een mooi boek of leuke serie op Netflix.

Opleiding

  • master Orthopedagogiek
  • Post master traject tot Orthopedagoog-Generalist