Marinke Woortman

Psychomotorisch Therapeut/ Systeemspecialist

Locatie

Over Marinke Woortman

Marinke is een enthousiaste systeemspecialist  en psychomotorisch therapeut die nieuwsgierig is naar wat mensen beweegt. Vanuit haar interesse in beweegredenen van mensen heeft zij aanvullend danstherapie gestudeerd. 

Haar werkervaring in het speciaal onderwijs en in de psychiatrie maakt dat zij op diverse hulpvragen en problemen kan afstemmen van zowel jongeren als volwassenen. Op een creatieve, onderzoekende, respectvolle manier sluit zij aan bij wat nodig is. 
Vanuit beweging (zowel verschillende sporten en spellen, als vanuit dans) en lichaamsgericht werk, maakt zij mensen bewust van hun eigen gedrag, gedachtes en gevoelens. Dit proces ondersteunt en begeleidt zij door haar betrokken houding waarbij ze mensen ondersteunt bij het zelf vormgeven van (nieuwe) keuzes en veranderingen. Daarbij is zij van mening dat humor en plezier sleutels kunnen zijn naar beter in je vel zitten. 


Marinke geeft zowel individuele als groeps-PMT en danstherapie en biedt groepsmodules (Ik!Beweeg) aan op scholen met een zorgvraag. Marinke biedt zowel begeleiding als ondersteuning als behandeling.

Opleiding

Psychomotorische Therapie
Dans en bewegingstherapie

Systeem therapeutische opleiding tot erkend systeemspecialist