Zoetermeer

Welkom bij FamilySupporters Zoetermeer!

Onze vestiging vind je aan de Dorpsstraat 145 te Zoetermeer. We hebben in deze regio ook vestigingen in Rijswijk, Den Haag en Leiden.

Haaglanden: Laan van Zuid Hoorn 25, 2289 DC Rijswijk
Den Haag: Prins Mauritsplein 1a, 2582 NA Den Haag
Holland Rijnland: Ina Boudier-Bakkerplein 1, 2331 HE Leiden

Aanmeldingen 18-: op dit moment is de tijd tot een kennismaking ongeveer 3 weken.

Aanmeldingen 18+: nog niet mogelijk op onze locatie.

Update zorgverzekering (15-04-2024)

FamilySupporters heeft momenteel een aanmeldstop voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis. We moeten je op dit moment doorverwijzen naar de afdeling Zorgbemiddeling van Zilveren Kruis zodat je elders geholpen kan worden.


FamilySupporters

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij onze multidisciplinaire teams van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van (systeem)behandeling en diagnostiek. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen op korte termijn terecht, we werken niet met wachtlijsten. We werken vraaggericht, outreachend en waar nodig veelal de directe leefomgeving van de cliënt.

Het is mogelijk dat we een aanmeldstop inlassen, specifiek voor een bepaalde zorgsoort, bijvoorbeeld psychische hulp (ggz) en/of gezinsbehandeling (jeugdhulp). Het kan ook voorkomen dat we meer aanmeldingen krijgen dan het team in Zoetermeer aan kan. We zijn in Zoetermeer een groeiend team. We proberen zo goed en snel als mogelijk mee te groeien met de hoeveelheid en het type hulpvragen die ons bereiken. Wanneer we een aanmelding niet binnen een maand kunnen oppakken laten we dat dan ook direct weten. We denken dan uiteraard wel graag met je mee over andere (tussen) oplossingen, binnen of buiten FamilySupporters.

Wat bieden we in Zoetermeer?

- 18- Integrale jeugdhulp: (ouder)begeleiding, jongeren- en gezins-coaching en systeemtherapie

- 18 - Geestelijke Gezondheidszorg: diagnostiek en behandeling

- 18 - Integrale Jeugdhulp en Geestelijke Gezondheidszorg: 0-6 jaar; diagnostiek en behandeling

We zijn voornemens onderstaand aanbod op te gaan zetten:

- 18 + Geestelijke Gezondheidszorg: Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) en specialistische GGZ (SGGZ)

- Maatschappelijke ondersteuning

Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals Jeugdbescherming, huisartsen of andere hulpverleningsinstanties om de hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je kan ons bereiken op: 079-3033005 of zoetermeer@familysupporters.nl.

Stages: op dit moment heeft onze locatie geen stagemogelijkheden.

Parkeren: dichtstbijzijnde parkeerplaats is de Pilatusdam (te bereiken via de 1e stationsstraat). Binnen de blauwe zone kan je met blauwe kaart, max. 3 uur gratis parkeren. LET OP: een gedeelte van de Pilatusdam is wel gereserveerd voor betaald parkeren, dus zorg dat je parkeert op een plaats, achter een blauwe streep.

Rolstoeltoegankelijkheid: Onze locatie is beperkt rolstoeltoegankelijk. Mocht je hier een vraag over hebben dan kan je contact met ons opnemen. We kijken graag samen naar een oplossing.

zoetermeer@familysupporters.nl