Claudia Scaringella

Dans en Bewegen Therapeut

Locatie

Over Claudia Scaringella

Claudia kijkt naar de emotionele en expressieve inhoud achter non-verbale interactie. Emotie wordt gevoeld en uitgedrukt in beweging. De ene knoop in de andere. De kern van elk therapeutisch proces is ook een artistiek en creatief resultaat.

Terwijl je in therapie bent bij Claudia, word je uitgenodigd om voorzichtig je zelfgevoel en je identiteit te verkennen die je ervaart wanneer je voelt/denkt/beweegt en kijkt naar de realiteit die we allemaal delen.

Creativiteit in therapie is bedoeld als een ontmoeting met onze wereld in samenhang met de invloeden die we uit onze omgeving krijgen.

Het lichaam in beweging of stilte draagt ​​betekenis en vertelt ons een verhaal. Voor Claudia is wat we ook zitten, lopen, staan, wakker worden of slapen, ons lichaam is het medium van onze levensreis en onze dagelijkse zelfexpressie. Inzicht in de verbinding tussen geest en lichaam kan ons toegang geven tot een diep begrip van wie we zijn.

Claudia is lid van de NVDAT (Vakvereniging Danstherapie), daarom houdt zij zich aan hun gedragscode met betrekking tot privacy en gedrag.

Opleiding

Geen info