Iñez van Boxtel

Psychosociaal therapeut jeugd en gezin

Locatie

Over Iñez van Boxtel

Iñez is in hart en nieren een psychosociaal therapeut voor jeugd en gezin. Haar focus ligt altijd op de positieve ontwikkeling binnen de familie dynamiek. Onvoorwaardelijk en zonder een waarde oordeel over het leven van een ander persoon is zij een sociale zorgverlener die mensen terug zet in hun levenskracht. Dat mensen weer zingeving, mogelijkheden en levensgeluk mogen ervaren. Iñez leert graag jongeren en gezinnen te groeien in zelfredzaamheid en geeft gepaste therapieën als de situatie emotioneel te zwaar ervaren wordt.

Zij heeft vele jaren ervaring in training voor talentontwikkeling, ontwikkeling in sociale vaardigheden,  re-integratie trajecten, oplossingsgerichte psychotherapie bij rouw & verlies, scheiding, angst, stress en gezinsbegeleiding bij jongeren met ASS.

Vraagstukken over jouw levensloop, zingeving, wonen, financiën, sociale relaties, lichamelijke- en psychische gezondheid, werk en carrière. Dat is waar zij zich dagelijks mee bezig houdt.

Iñez leeft al jaren in een samengesteld gezin met 3 prachtige pubers. Ervaringsdeskundige als het gaat over het hervinden van een gezinsbalans en een positieve ontwikkeling voor kind en ouders.

Haar werk reikt verder dan alleen het oplossen van problemen. Haar doel is dat de kwaliteit van leven van een ander persoon zo hoog mogelijk is en dat zij langer gelukkig leven!

Iñez is buitengewoon betrokken, open, enthousiast, oplossingsgericht, persoonlijk, praktisch en kenmerkt zich vooral als veilig en vertrouwd.

Opleiding

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Plato/CP/ON

Hypnotherapie

Rationele emotionele therapie, Master degree Neuro linguïstisch programmeren

Registeropleiding SHO

Psychosociale kennis PLATO