Jeannique Wullink

Systeembegeleider, Jeugd- en Gezinsprofessional

Locatie

Over Jeannique Wullink

Jeannique heeft jarenlange ervaring als ambulant gezinscoach binnen de gehandicaptenzorg en was betrokken bij gezinnen waar veel speelt. Het warme contact met ouders en kinderen, de samenwerking met betrokkenen rondom een gezin, steunend en sturend, proactief en direct, betrokken en vertrouwd, kenmerkt haar authentieke begeleidingsstijl.

Vanuit een prettige werkrelatie met haar als professional geeft ze je het vertrouwen in eigen kracht, waardoor je bewuste keuzes maakt die je verder laat groeien en bloeien. Ze helpt je om tijd en ruimte te nemen waarin je anders leert kijken. Haar begeleiding leidt tot meer bewustwording, zien van mogelijkheden en vinden van oplossingen. Ze wandelt graag een poosje mee in het gezinsleven om ouders te begeleiden en/of 1 op 1 met kinderen te werken aan ontwikkelingstaken binnen de context van de problematiek in het hier en nu.

Ze is getrouwd, moeder van 3 dochters, hondenliefhebber en woont in Arnhem. Meer informatie over Jeannique vind je op haar website www.buropib.nl/over-mij   

Sinds 2019 is Jeannique eigenaresse van Buro PiB, Positief in Beweging.

Haar kracht ligt bij positieve beweging op gang brengen, om het weer te laten stromen…

Met haar aanwezigheid in jullie gezin brengt ze rust, zachtheid, positiviteit, actie, overzicht, spiritualiteit, simpelheid en humor met zich mee. Ze helpt je graag bij vragen die zich voordoen in relatie tot je (ex)partner, kinderen, instanties en scholen. Denk bijvoorbeeld aan opvoedingsvragen, versterken van de hechtingsband in jullie gezin, ontwikkelingsgerichte- of praktische vragen die met ouders en/of kinderen te maken hebben.

Systeemgericht- en oplossingsgericht werken zit in haar bloed. Met haar kennis en ervaring is ze graag van betekenis voor gezinnen door er te zijn, mee te bewegen in hun leven, adviserend, stimulerend en motiverend, vanuit een liefdevolle, veilige, vertrouwde verbinding.

De samenwerking met Family Supporters ligt geheel in lijn van waar haar hart ligt, begeleiden van gezinnen op breed gebied.

Wie weet wandelt ze een poosje mee in jullie gezinsleven!

Opleiding

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Pedagogiek, Oplossingsgericht werken, Systeembegeleider met tafel-opstellingswerk