Leonie Stoffer

Beeldend vaktherapeut

Locatie

Over Leonie Stoffer

Leonie heeft in de eerste zes maanden van 2023 een boeiende kennismaking gehad met Family Supporters, waar ze diepgaand onderzoek heeft uitgevoerd naar het optimaliseren van familieondersteuning gedurende het therapeutische proces dat ouders met hun kinderen doormaken bij FamilySupporters. Haar ervaringen tijdens eerdere stages hebben haar laten zien hoe uitdagend dit kan zijn.

Het afstudeerproject bleek een succesvolle samenwerking te zijn en nu, als afgestudeerd beeldend therapeut, is Leonie werkzaam in haar rol op de dinsdagen en woensdagen.

Leonie's sensitiviteit en geduld vormen de basis voor het opbouwen van diepgaande relaties. Haar analytische aard, vastberadenheid en streven naar perfectie komen tot uiting in haar werk. Met een achtergrond van zeven jaar in Tanzania heeft ze een rijke culturele bagage en is ze vertrouwd met diversiteit.

Tegenwoordig woont ze in Amersfoort en is ze haar masteropleiding als beeldend therapeut in 2023 gestart, waar ze haar passie voor kunst en interesse in therapie samenbrengt. Haar toekomstige onderzoek zal worden geleid door de ArVT-methode, die waardevolle inzichten en oplossingen biedt. Vol enthousiasme kijkt Leonie uit naar de verdere ontwikkeling van haar vaardigheden en kennis op haar professionele pad als beeldend therapeut.

Opleiding

  • Bachelor Vaktherapie te Utrecht
  • Polyvagaal in de praktijk
  • Master Vaktherapie op Hogeschool Arnhem Nijmegen