Mariëlle Oosterbroek- Bosch

Officemanager

Locatie

Over Mariëlle Oosterbroek- Bosch

Mariëlle is opgeleid als Z- verpleegkundige en heeft de laatste jaren gewerkt als persoonlijk begeleider met (meervoudig) gehandicapte kinderen in een Kinder Dag Centrum.

Ze heeft ook ervaring op het gebied van coördinatie en administratie. Na ruim 35 jaar directe zorg aan cliënten is het een mooie stap om dit nu vanuit een heel andere rol te gaan doen.

Opleiding

Ongeveer 34 jaar geleden behaalde Mariëlle haar MDGO- AW diploma, waarna ze de opleiding tot Z- verpleegkundige op het Bouwhuis in Enschede ging volgen. Met veel plezier heeft ze jarenlang gewerkt met zowel volwassenen in de 24 uurs zorg als, de laatste 25 jaar, met kinderen met een (meervoudige) verstandelijke beperking in een kinderdagcentrum. Het werken in de driehoek (ouder, kind, begeleider) was daarin erg belangrijk en vanzelfsprekend. Daarnaast waren er altijd administratieve taken of een coördinerende functie waar ze ook veel plezier uit haalde. Zo is ze 7 jaar geleden naast het werk op het KDC begonnen als coördinator bij KiECON en merkte dat dit werk haar ook erg trekt.

Na vele jaren directe zorg aan cliënten te hebben verleend, is het een mooi manier om dit nu vanaf een andere positie en op een andere manier te gaan doen.