Midden Gelderland

Ontmoet FamilySupporters Midden Gelderland en je ziet een gedreven, creatief en divers team in een groene omgeving! We werken in de hele regio, ook als je verder weg woont is er een mogelijkheid. Laten we vooral samen kijken wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of hardnekkige problemen ben je van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard, je kunt direct terecht. 

We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. Het team is multidisciplinair, hierdoor is veel mogelijk. Op de website vind je veel informatie. Vaak heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust en dan denken we met je mee. Bellen kan naar 026-7370174.

Ons team ontvangt je graag voor een kennismaking of andere afspraak. Bel of mail wel even van te voren, want we zijn vaak onderweg. We werken vooral thuis bij onze cliënten.

Je vindt ons op Utrechtseweg 167 in Arnhem. Er is een parkeergelegenheid bij onze locatie en als het daar vol is zijn er voldoende mogelijkheden in de wijk eromheen.

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden, ga dan naar het contactformulier boven aan deze pagina en vul dit zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan contact met je op.

  • Jeugd - geen wachttijden
  • Volwassenen / SGGZ /psychotherapie - geen wachttijden

Volwassenen zorg GGZ 18+

Met sommige zorgverzekeraars hebben wij een contract of andere afspraken over de vergoeding en betaling van jouw zorg bij FamilySupporters. Als wij een contract hebben wordt jouw zorg volledig vergoed en hoef je zelf niks te doen. Met andere verzekeraars hebben wij geen contract. LET OP: Ben je verzekerd bij een van de verzekeringen van Achmea (zoals Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis)? Daar geldt vanaf september 2023 een aanmeldstop. Voor cliënten die verzekerd zijn bij DSW en ENO kunnen wij geen vergoede zorg leveren. Hier lees je meer informatie over waar je op moet letten en waar jouw verzekeraar onder valt.