Ayesha Ganpat

Veiligheidsfunctionaris & systeem therapeutisch werker

Locatie

Over Ayesha Ganpat

Ayesha is een communicatief sterke jeugdconsulent, die gecombineerd met haar persoonlijkheid gemakkelijk contact maakt met mensen. Op toegankelijke en efficiënte wijze weet zij de problematiek van de jeugdige, het gezin en het systeem te analyseren om zo gezamenlijk tot een realistisch plan te komen. Hierbij zet zij personen in hun eigen kracht en gaat zij uit van hun kwaliteiten om vanuit daar actief samen te werken. Zij zet haar eigen kwaliteiten graag in om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen hun weg kunnen vinden naar stabiliteit. Zij werkt doelgericht en nauwkeurig, zowel zelfstandig als in teamverband. Zij toont eigen initiatief en neemt haar verantwoordelijkheid. Ayesha staat vooral bekend als hardwerkend, betrouwbaar en hulpvaardig. Verder typeert haar leergierigheid, nieuwsgierigheid en vrolijkheid haar als persoon.

Veiligheid is een belangrijk thema in het werk, voor zowel de gezinnen als voor ons als hulpverleners. Als FamilySupporters zijn onze werkprocessen erop ingericht maar hebben wij ook te maken met samenwerkingspartners die in het drang en dwang kader werken. Het is daarom goed om te weten wat er vanuit FamilySupporters gedaan kan worden aan het borgen van de veiligheid binnen onze gezinnen.

Daarom geeft Ayesha sinds kort (samen met een collega) de basistraining Veiligheid voor collega’s binnen FamilySupporters. Zij vindt het belangrijk om kennis te delen met haar collega’s, zodat wij van elkaar kunnen leren. Daarnaast is het in ons werk erg van belang om te weten dat je het samen doet en er niet alleen voor staat. Daarin is het fijn dat zij een helpende hand kan bieden en collega’s kan versterken bij het thema veiligheid. 

Opleiding

MBO: Jurisch medewerker, sociale zekerheid 

HBO: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Jeugd

Trainingen: Meer leren over mensen met een (licht)verstandelijke beperking; Omgaan met mensen met een psychische aandoening; Autisme Spectrum Stoornis (ASS) Wat houdt dat in; Vreedzaam; Doenja Dienstverlening