Amsterdam

Inwoners van Amsterdam:

Familysupporters Amsterdam is er voor alle leeftijden, van baby tot senior! Ook met bijzondere vragen of hardnekkige problemen ben je van harte welkom.

Het team van FamilySupporters ontvangt je graag in ons prachtige huis voor een kennismaking of andere afspraak. Bel of mail wel even van te voren, want we zijn vaak onderweg. We werken vooral thuis bij onze cliënten. 

Je vindt ons in Amsterdam, op de Houtmankade 332. Je kunt ons onder andere bereiken met bus 22, bus 18 en tram 3. We zitten in een redelijk druk gedeelte van de stad, kom je met de auto hou er dan rekening mee dat de parkeergelegenheid niet zo goed is.


Je bent van harte welkom om je aan te melden voor Volwassenenzorg wanneer je door je Huisarts, Justitie of Reclassering naar FamilySupporters bent verwezen. Helaas hebben we even een aanmeldstop voor andere volwassenen van 18 – 60 jaar. 

Voor kinderen en jongeren (<18 jaar) geldt ook een tijdelijke aanmeldstop 

Bent u jonger dan 60 maar heeft u problemen met bv. dementie of niet aangeboren hersenletsel, dan hebben wij plek. En dit geldt sowieso voor iedereen boven de 60.

Wilt u een beroep doen op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)? Dan verwijzen we je graag naar een buurtteam via www.buurtteamamsterdam.nl

 

Begin Januari hopen we weer iedereen te kunnen helpen!