Özlem Parmak

Orthopedagoog

Locatie

Over Özlem Parmak

Özlem is orthopedagoog binnen Family Supporters Drechtsteden. Ze ziet ieder mens als uniek met een eigen verhaal die ondersteuning vraagt op maat. De begeleiding en behandeling sluit ze dan ook zo goed mogelijk aan bij de hulpvraag van de cliënt. Dit doet ze door niet boven maar naast de cliënt te staan, wat maakt dat de visie van Family Supporters zo goed bij haar past.

Haar hart ligt in de begeleiding en behandeling van kinderen en jongeren. Ze heeft onder andere ervaring met kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek zoals angst, depressie, faseproblematiek, agressie, ADHD en autisme.
Ook heeft zij ervaring met het bieden van ondersteuning in gezinnen. Dit kan bij gezinnen thuis, op school of op een locatie extern.

Özlem vindt het belangrijk dat iedereen een gezonde ontwikkeling doormaakt en wil dat iedereen de aandacht en hulp krijgt die hij/zij nodig heeft.
Met haar rustige, enthousiaste uitstraling, geduld en inlevingsvermogen wint Özlem het vertrouwen van de ouder en het kind.

 

Opleiding

Bachelor Pedagogische Wetenschappen
Master Orthopedagogiek