Remco Oostra

Coach jeugd en gezin, Rots-en-Water trainer, Werkbegeleider

Locatie

Over Remco Oostra

Remco is een gedreven, open en makkelijk benaderbare positieve persoonlijkheid bij wie alles bespreekbaar is. In contact is Remco eerlijk, direct en oprecht geïnteresseerd in jou. In zijn rol als coach neemt hij zichzelf en zijn eigen levenservaring mee wat zijn aanpak persoonlijk maakt.

Remco zoekt graag de samenwerking op, zowel intern als extern. Zijn kracht ligt in het op een laagdrempelige manier contact maken met zowel cliënt, behandelaren, ketenpartners als regio voerende partijen en het opbouwen van vertrouwens- en werkrelaties. Remco is sterk in het maken van de vertaling tussen behandelaar en cliënt waarbij hij complexe zaken op een vereenvoudigde manier kan overbrengen. Dit maakt dat hij een effectieve brugfunctie kan vervullen tussen cliënt en behandelaar.

Vanuit eigen interesses en de overtuiging dat fysieke werkvormen van grote toegevoegde waarde zijn in het zorgaanbod combineert Remco coaching met fysiek bezig zijn in de rol van Rots-en-Water trainer.

Zorg is mensenwerk en maatwerk. Een kwalitatief sterke basis is het fundament van waaruit maatwerk kan worden geleverd. Vanuit zijn rol als werkbegeleider ondersteunt Remco zijn collega’s in het primair proces en dossiervoering.

Opleiding

  • SKJ-registratie
  • MBO-4 (Persoonlijk begeleider)
  • Rots-en-Water (Basis)
  • Rots-en-Water (Specialisatie Werken met het Gezin)
  • Ethiek en Tuchtrecht
  • Systeemgericht werken