Bram Wijnbergen

GZ-psycholoog / regiebehandelaar kind, jeugd en jongvolwassenen

Locatie

Over Bram Wijnbergen

Bram is GZ-psycholoog en regiebehandelaar bij FamilySupporters Rosmalen en Rijk van Nijmegen.

Na de afronding van zijn basisopleiding in 2013 heeft Bram gewerkt in het ziekenhuis, de revalidatiezorg en een psychologenpraktijk. Op al deze plekken heeft hij jonge en oude mensen leren kennen die waren vastgelopen in hun leven door allerlei verschillende redenen. In gesprek probeert hij er achter te komen hoe het komt dat iemand is vastgelopen en, belangrijker nog, wat ervoor nodig is om het leven weer op te kunnen pakken en dromen na te streven.

Bij kinderen vraagt dit vaak om een brede blik, waarbij ouders, school, sport en ook vrienden een rol kunnen spelen. Bij volwassenen kan om dezelfde reden een partner of werk betrokken worden. Dit betekent ook dat er ruimte is voor je culturele achtergrond, geaardheid en gender. Vervolgens zoeken we naar een oplossing op maat waarmee we je zo kort mogelijk proberen te helpen, zo lang als het nodig is.

Bram is een rustige, doeltreffende en betrokken behandelaar. Hij gaat graag met je op pad om in de buitenwereld te oefenen met nieuwe vaardigheden, die aansluiten bij jouw doelen.

Bram is beschikbaar voor zowel kinderen en jeugd als voor volwassenen. Problemen waarvoor je o.a. bij hem terecht kunt zijn: depressie, angst, trauma, zingevingsproblematiek, ontwikkelingsproblemen (zoals ADHD en autisme) en lichamelijke klachten (SOLK).


Opleiding


GZ-opleiding Kinderen en Jeugd (2021)

Basispsycholoog (2013)

Oplossingsgerichte, kortdurende therapie

Voice Dialogue

Basiscursus EMDR

Basiscursus CGT

Psychodiagnostisch onderzoek